10 csinos körömfestési ötlet Valentin-napra

Szőke Angéla
Írta: ,

Az unalmas január elteltével végre újra itt egy jeles nap, amire méltó módon feldíszíthetjük körmeinket, ugyanis február 14-én itt a Valentin-nap! A piros köröm ugyan egész évben divat, de ilyenkor okkal viseljük, hiszen a szerelmesek napját ünnepeljük. Természetesen nem csak annyit tehetünk ebből az alkalomból, hogy feldobunk egy vörös lakkot, hanem igazán kiélhetjük kreativitásunkat a manikűrön. A pink, a szívek és minden egyéb románccal kapcsolatos motívum az ujjainkra kerülhet, a lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt. Amennyiben egy kis inspirációra van szükséged, neked ajánljuk ezt a tíz csinos körömfestési ötletet Valentin-nap alkalmából.

A matt szájfestés után mindent elsöprő trenddé vált a matt körömlakk is. Hogy ne legyen unalmas a vörös szín, az egyik körmödre egyszerű, de elegáns szív-motívumot varázsolhatsz letisztult, fekete és fehér mintázatot alkalmazva.

Úgy látszik, hogy annak ellenére, hogy az ombre frizura már kiment a divatból, a ruhákban, a lakberendezésben és a körömfestésben még mindig töretlenül népszerű, így ha nem tudsz dönteni, hogy rózsaszín vagy piros legyen a körmöd, akkor az ellenállhatatlan ombréval lehet mindkettő egyszerre.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv