Különleges randi ötletek, amik ősszel a legromantikusabbak

Szirák Viki
Írta: ,

Az ősz kellős közepén járunk, de eszed ágában sincs a délutánokat és a hétvégéket a négy fal között tölteni? Ha a rosszabb idő sem tántoríthat el, és szívesen kimozdulnál a pasiddal romantikus randiprogramokra, olvasd el, mi az a 15 dolog, amit meg kell tennetek az elkövetkező hetekben!

Amikor hűvösebbé válik kint az idő, válasszatok olyan programot, amit házon belül lehet csinálni! Hagyjátok, hogy játékos oldalatok előtérbe kerüljön, és próbáljátok ki magatokat valamiben, amiben korábban még sosem. Például irány a minigolf pálya, és versenyezzetek, ki tud több pontot gyűjteni, vagy látogassatok el egy trambulinparkba, és ugráljatok egész délután.

Sőt, ha a videójátékok világa is érdekel, próbáljátok ki a virtuális valóságot, ahol beleléphettek a számítógépes világba, és együtt vehetitek fel a küzdelmet a zombikkal (na jó, ez nem romantikus...), vagy virtuális utazásra indulhattok a Föld körül. A játékok egyre sokszínűbbek, így bőven lesz miből válogatnotok!

Az őszi szezon egyik előnye, hogy a különleges forró csokik, gesztenyés és sütőtökös édességek reflektorfényt kapnak. Készítsetek a pasiddal egy saját bakancslistát, amire felírjátok azokat az isteni finomságokat, amiket az őszi időszakban muszáj megkóstolnotok.

Tavaly kimaradt a pumpkin spice latte? Idén muszáj bepótolnotok, ahogy a körtés palacsintát és a sült gesztenyét is. Ha pedig nem csak egy szimpla helyre akartok beülni, menjetek el egy cat caféba, ami tele van cuki macskákkal, vagy az Enjoy Budapest Caféba, ahol robotok szolgálnak ki.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!