Koronavírus: 8 praktikus ötlet otthoni munkavégzéshez - Maxold ki a home office-t!

Fehér Dia
Írta: , Frissítve:

A koronavírus miatt rengetegen kényszerültek arra, hogy otthonról dolgozzanak. Ez sokak szerint hatékonyabb, mint az irodai munka, hiszen például nem trécselnek a kollégák, az ebédszünet is lehet rövidebb. De vannak, akiknek problémásabb a helyzetük, hiszen például a gyerekekhez kell igazítani a napirendjüket, akik ugye szintén otthon vannak. A következő tippek betartásával viszont hatékonyabbá teheted az otthoni munkavégzést.

Igen, jól olvastad. A lényeg, hogy találd meg a lakás legcsendesebb pontját, ahol elfér a laptopod és a munkavégzéshez szükséges eszközök.

Minél messzebb vagy a tévétől és gyerekszobától, annál jobb, hiszen így nem fogja semmi elvonni a figyelmedet a munkáról.

Fontos, hogy rendet tarts a munkaállomásodon, a rumliban ülve ugyanis sokkal lassabban dolgozol, hiszen mindent keresgélned kell.

Ugyanez igaz a számítógépedre is: tarts rajta rendet, töröld azokat a fájlokat, amikre nincs már szükséged és az e-mailjeidet is érdemes rendszerezned.

Ezekkel a trükkökkel rengeteg időt spórolhatsz!

Néhány cipősdoboz, kosár tökéletes arra, hogy beletedd a papírokat, kis tálkákban és poharakban pedig minden más apróságot tárolhatsz.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!