Karcsú derék, nőies vonalak - Ezek a darabok állnak legjobban Katának

Cseh Éva
Írta: ,
Karcsú derék, nőies vonalak - Ezek a darabok állnak legjobban Katának

Stílustanácsadás nyereményjátékunk első nyertese Kata. A most következő tippeket és szetteket speciálisan az ő alkatának és színeinek megfelelően készítettem el, de remélem, hogy a tanácsok számodra is hasznosak lehetnek!

Alakelemzés, fazonok

Kata egy vékonyabb, körte testalkatú hölgy, egy kicsit szélesebb vállakkal. 

Ez utóbbiból adódóan érdemes kerülnie a nagyon vékony spagettipántos és nyakba kötős felsőket, és a vastagabb válltöméseket, mert erősíthetik ezt az adottságát.

A kissé szélesebb csípőhöz ideális választást jelentenek az egyenes, és a most egyébként is divatos trapéz fazonú nadrágok. Szoknyák közül az ,,A” vonalú, térd környékig érő hosszúságú jelenti a biztos megoldást. Ezen kívül az egyenes szabású szoknyák is jól állnak Kata alkatán.

A csípő helyett a hangsúlyt érdemesebb lenne a karcsú derékra helyezni, ezért a magasított derekú szoknyák, és derékhangsúlyos ruhák Katán igazán remekül mutatnak. Nadrágok közül ezért a csípő fazon az, ami igazán passzol az alakjához, a magasított derékmegoldások ugyanis erősítenék őt.

Összefoglalva tehát Katának a derekát érdemes igazán hangsúlyoznia, a csípőt és vállat pedig apró trükkökkel kissé korrigálni!

Színek és minták

Színek tekintetnében Katának érdemes kerülnie a mintás és nagyon koptatott farmereket és nadrágokat. Emellett a zsebekre is érdemes odafigyelni, hiszen azok, amelyek térben jobban kiugranak, szintén erősíthetik a csípőt.

Kata a beküldött fotó alapján sötét vörös hajú, zöld szemű és világosabb bőrű hölgy. A világos bőr miatt a nagyon fakó, pasztell árnyalatokat, és a fehér, illetve a sötét, szürkés tónusokat érdemes kerülnie.

Helyettünk inkább a mélyebb, melegebb színek mutatnak igazán jól rajta. Például szuper választást jelentenek a közép zöldek, az aranybézs, a mustársárga, napsárga, vagy a lila is.

Meglátásom szerint a mély vörös hajszínen kívül egy kicsit világosabb, rezes vöröses árnyalatok is jól állnának a szeme és bőre tónusához.

Most pedig nézzünk meg öt szettet, ami igazán jól állna neki! :)

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba