Így viseld stílusosan a vékony, nyári farmert

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nyáron is jönnek-mennek a hidegfrontok, ráadásul szinte minden napra jut valamilyen esti program, amikor már elő kell venned a hosszúnadrágjaidat. Szerencsére a vékony, testhezálló farmerek ilyenkor is csodás alapot biztosítanak a látványos outfitekhez.

Nagyméretű felsővel Kép forrása: glamradar.com/

Az oversized, azaz az átlagostól eltérő, nagy méret nem csupán trendi, hanem tökéletesen passzol a feszülős farmerekhez is. Segítségével a legkevésbé sem leszel kihívó, de mégis a társaság középpontjává válhatsz ennek a figyelemfelkeltő, színes összeállításnak köszönhetően.

A lapos talpú papucs szintén remek választás a nyári napokra, hiszen könnyed, kényelmes, ideális a sok-sok sétával megtűzdelt délutánokra.

Persze ennek a fazonnak az is az előnye, hogy a lazább irányvonalhoz éppúgy passzol, mint a nőies trendekhez,hiszen a magas talpú szandálokhoz és a tűsarkú cipőkhöz is illik.

Akár balerinával is felveheted, ha tartasz tőle, hogy estére lehűl a levegő, és fázni fog a lábad, egyszerűen nem foghatsz vele mellé.

Férfiasan nőies Kép forrása: stylecaster.com/

Az előbb emlegettük a tűsarkakat, hát most itt vannak, nem is akármekkora méretben! Ennél az összeállításnál a legszembetűnőbb darab mégis az ing, ami idén ismét visszatért a divatba.

Bátran kombinálhatod a feszes nadrágodat akár farmeringgel, akár ilyen mintás változattal, garantáltan tökéletesen mutatsz majd a tömegben.

Az enyhén maszkulin hatást nem csupán ellensúlyozza, egyenesen kiemeli a méretes tűsarkú, ami ráadásul rózsaszín, így még jelentősebb az ellentét.

Persze ha kicsit kényelmesebb cipőre vágynál, bátran választhatsz telitalpú, nyitott orrú szandált is helyette, ami szintén tökéletesen illik ehhez a szetthez.

A fehér farmer pedig alapdarab nyárra!