Így viseld stílusosan a vékony, nyári farmert

Írta: ,

Nyáron is jönnek-mennek a hidegfrontok, ráadásul szinte minden napra jut valamilyen esti program, amikor már elő kell venned a hosszúnadrágjaidat. Szerencsére a vékony, testhezálló farmerek ilyenkor is csodás alapot biztosítanak a látványos outfitekhez.

Nagyméretű felsővel Kép forrása: glamradar.com/

1/6 Nagyméretű felsővel

Az oversized, azaz az átlagostól eltérő, nagy méret nem csupán trendi, hanem tökéletesen passzol a feszülős farmerekhez is. Segítségével a legkevésbé sem leszel kihívó, de mégis a társaság középpontjává válhatsz ennek a figyelemfelkeltő, színes összeállításnak köszönhetően.

A lapos talpú papucs szintén remek választás a nyári napokra, hiszen könnyed, kényelmes, ideális a sok-sok sétával megtűzdelt délutánokra.

Persze ennek a fazonnak az is az előnye, hogy a lazább irányvonalhoz éppúgy passzol, mint a nőies trendekhez,hiszen a magas talpú szandálokhoz és a tűsarkú cipőkhöz is illik.

Akár balerinával is felveheted, ha tartasz tőle, hogy estére lehűl a levegő, és fázni fog a lábad, egyszerűen nem foghatsz vele mellé.

Férfiasan nőies Kép forrása: stylecaster.com/

2/6 Férfiasan nőies

Az előbb emlegettük a tűsarkakat, hát most itt vannak, nem is akármekkora méretben! Ennél az összeállításnál a legszembetűnőbb darab mégis az ing, ami idén ismét visszatért a divatba.

Bátran kombinálhatod a feszes nadrágodat akár farmeringgel, akár ilyen mintás változattal, garantáltan tökéletesen mutatsz majd a tömegben.

Az enyhén maszkulin hatást nem csupán ellensúlyozza, egyenesen kiemeli a méretes tűsarkú, ami ráadásul rózsaszín, így még jelentősebb az ellentét.

Persze ha kicsit kényelmesebb cipőre vágynál, bátran választhatsz telitalpú, nyitott orrú szandált is helyette, ami szintén tökéletesen illik ehhez a szetthez.

A fehér farmer pedig alapdarab nyárra!

Ha lazára vennéd a figurát Kép forrása: bloglovin.com

3/6 Ha lazára vennéd a figurát

Bár az előző összeállításban is láthattál egy jó adag lazaságot, ennél a szettnél egyértelműen a sportos, kényelmes irányvonal került előtérbe.

Ez a fiatalos megjelenés idén az egyik legdivatosabb trend, amit követhetsz, úgyhogy bátran hagyatkozz rá a nyárestéken és a hűvösebb reggeleken.

A szaggatott skinnyhez vegyél fel egy nyitott felsőt – akár a régi pólóid átalakításával is megpróbálkozhatsz. Fogd magasra a hajadat, készíts egy laza kontyot, és persze ki ne hagyd a pilótaszemüveget se.

Bármilyen sportos cipővel megkoronázhatod az összeállítást, de ha mégis felfelé szökne a hőmérő higanyszála, akár egy flip flop papuccsal is helyettesítheted a kicsit fiúsabb lábbelit.

4/6 Magasított derék és crop top

Ha már a divatnál, és nem az örök slágereknél tartottunk, itt egy idén teljesen felelevenített, tökéletesen aktuális irányzat.

Ez a feszes skinny magasított derekú, amihez egy crop top dukál, hogy kiemelje a különleges szabásvonalat. 

Mint láthatod, ez a szett félig nőies, félig sportos, hiszen a cipő utóbbira hajaz, de a csipke felső mégiscsak kiemeli a bájos vonásokat.

Amennyiben inkább a kényelmet részesíted előnyben, a korábbi outfithez hasonlóan itt is viselhetsz ejtett fazonú crop topot, de ha ilyen csodás alakod van, azt nyugodtan megmutathatod feszes alapdarabok segítségével.

A magasított derékhoz természetesen a telitalpú szandálok és a saruk is illenek, bátran kísérletezgess a fazonokkal és a színekkel!

Színes nadrággal Kép forrása: amyparent.cabionline.com

5/6 Színes nadrággal

A korábbiakban láthattál már fehér és szaggatott farmerokat, amik kétségtelenül divatosak, de idén nagy szerep jutott a színes, illetve a mintás nadrágoknak is.

Mivel ezek rendkívül szembeötlőek, feltűnőek, leginkább olyan felsőrész passzol hozzájuk, ami a saját egyszerűségével hívja fel a figyelmet a nadrágra, nem keltve túlzsúfolt hatást.

Ehhez a pasztell sárga nadrághoz remekül illik a fehér, áttetsző és csipkés felső, ami kétségtelenül különleges, de szabásának köszönhetően mégis inkább egyszerű.

A kiegészítők tökéletesen illenek egymáshoz, a barna bőr és az arany végigfut az egész összeállításon – ráadásul még a sárgához is passzol.

A fehér és a fekete egyébként mindig jó választás, ha nagyon feltűnő a nadrágod, ez a két árnyalat könnyen ki tudja emelni az outfitedet. 

Az egyszerűség bája Kép forrása: laurenconrad.com

6/6 Az egyszerűség bája

Végül itt egy összeállítás számodra, ha nem csupán fazonok, hanem színek terén is kedveled az egyszerűséget.

A klasszikus farmerekhez tökéletesen illik a kék minden árnyalata, így egy ilyen szettel garantáltan nem tudsz melléfogni.

Az ejtett, oversized felső már színeiben is passzol a farmerhez, miközben egyszerűsége növeli az egész összeállítás báját.

Nincs ez másként a letisztult és kényelmes papuccsal sem, amit a farmer felhajtásai emelnek ki igazán. A méretes táska színben elüt a szettől, mégis passzol hozzá, hiszen a barnát a legtöbb összeállításhoz ízlésesen lehet párosítani

A kiegészítők miniatűrök és rejtettek, ráadásul a modell frizurája is annyira egyszerű, hogy bájossága és természetes szépsége egyszerűen letagadhatatlan.