4 zseniális ötlet, amivel feldobhatod a frizurádat szilveszterkor

Muzsik Edina
Írta: ,

Szilveszterkor az év bulijára készülsz, és egész biztos, hogy már rég kitaláltad, mit is fogsz felvenni. Na de azt tudod, mit kezdesz majd a hajaddal? Sajnos a fodrászod nem biztos, hogy ráér ezen a napon csodás frizurát varázsolni neked, de sebaj, ezekkel a kiegészítőkkel egész biztos, hogy mindenki rád figyel majd!

Hajtetoválás Kép forrása: instagram, @scunci

Ha te is odavoltál nyáron az aranytetoválásokért, akkor örülni fogsz a hírnek: a régebbről megmaradt csillogó mintákat már a hajadon is viselheted!

A tetoválást egyszerűen simítsd rá a tincseidre, majd egy nedves vattakoronggal áztasd fel – ehhez kell egy kis gyakorlat, hiszen nem túl jó, ha a hajad is vizes lesz. Végül nincs is más dolgod, mint lehúzni a papírt a tetoválásról, majd hagyni, hogy rajtad kívül a frizurád is ragyogjon egész éjszaka!

Természetesen ezzel nem károsítod a tincseidet, a tetoválás a következő hajmosásnál kijön a hajadból, bár lehet, hogy kicsit több időt vesz majd igénybe, mint a szokásos rutin.

Hajkréta Kép forrása: thegloss.com

Ezzel az egyszerű kellékkel nagyon gyorsan, és gyakorlatilag bármilyen színt felvihetsz a hajadra. A használata egyszerű, gyors, nem károsítod vele a tincseidet, ráadásul a következő mosásnál búcsúzhatsz is tőle.

Nincs más teendőd, mint különfogni azt a tincset, amit szeretnél megszínezni, majd néhányszor végighúzni rajta a krétát. Amennyiben elég időt szánsz a készülődésre, nem csupán néhány színes fürtöt készíthetsz magadnak, hanem színátmeneteket is készíthetsz.

Ha készen vagy, használj hajlakkot, így sokkal tartósabb lesz az eredmény! (Arra azért figyelj, hogy a világos ruhádat megfoghatja a kréta, különösen, ha picit megizzadsz a buli hevében).