10 wow! frizura, amit fél perc elkészíteni

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokáig bátortalan voltam a frizurák elkészítését illetően, legalábbis úgy éreztem, nem sok kézügyességem van pl. egy bonyolultabb fonathoz. Aztán megszületett a kislányom és úgy gondoltam, nem szeretném őt megfosztani a különlegesebb frizuráktól. Elkezdtem hát magamon gyakorolni és nagyon gyorsan belejöttem a különböző technikákba, amiket azóta nem csak rajta, hanem magamon is sűrűn reprezentálok. Persze időm nekem se lett több, mint ami eddig is volt, de ezeket a különleges frizurákat tényleg pár pillanat alatt el lehet készíteni!

A kalászfonás nem feltétlenül tartozik a félperces frizurák közé, legalábbis nem akkor, ha egy hosszú, vagy akár több fonatot szeretnél készíteni.

Azonban, ha csak a fejtetődön fonod be a szálakat, akkor villámgyorsan elkészülhetsz, mégis izgalmas és látványos frizurára tehetsz szert.

 

Én imádom a kontyokat, nem csak a praktikus viseletük miatt, hanem mert tényleg egy mozdulattal csinos megjelenésre lehet szert tenni a segítségükkel.

Ha azonban nincs sok hajad, úgy érezheted, sehogy sem áll rajtad a konty… Ekkor érdemes egy kisebb, a fejtetődre koncentráló konttyal megbolondítanod a megjelenésedet.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!