Az idei év nagy visszatérője a hajráf

Serestyén Sára
Írta: ,
Az idei év nagy visszatérője a hajráf

Tavasszal visszakerülnek a szerkény mélyére a sapkák – újra lehet hódolni a frizuradivatnak, hiszen semmi nem szorítja le a frissen beszárított hajat. Az idei év nagy slágere a gyermekkorunkból is jól ismert hajráf, amit akkor még azért hordtunk, hogy ne lógjon a szemünkbe a hajunk körmölés közben, az idei tavaszi/nyári szezonban azonban ez a kiegészítő viszi a prímet. Te melyik stílust választanád?

Tiara, nem csak hercegnőknek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az idei szezonban visszatérnek a finom, nőies formák. A hercegnős, fémes hatású pántokat a kövekkel díszített növényi ornamentikák finomítják. Kétségkívül nem egy hétköznapi viselet ez a választás, de az esküvői szezon és a nyáresti összejövetelek szettjeinek elengedhetetlen kiegészítője lesz. Ha egy ilyen csillogó fejdíszt választasz, ügyelj rá, hogy a többi kiegészítő visszafogott legyen – de akár el is hagyhatod őket.

Gyöngyös variációk

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kilencvenes évek elejét idézik ezek a gyöngyös darabok. A kifutókon főként a fekete alapon fehér, igazgyöngyöket imitáló darabok domináltak – de nincs kőbe vésve semmi, ha te nem rajongsz ezért a kombinációért, választhatsz az egyéniségednek megfelelő színösszeállítást. Sőt, ha van egy kis kézügyességed, akár magad is készíthetsz hasonló hajráfot.

Ne maradj kendőzetlenül

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az idei évben a színes, mintás kendők is hajdíszként funkcionálhatnak. Kötheted hátulról előre, elölről hátra, esetleg körbetekerheted a fejed körül, vagy meg is csavarhatod. A sikkesség most kevésbé, inkább a bohém stílus preferált.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv