Vékonyszálú a hajad? Mutatjuk, a hozzád leginkább illő frizurák

Balatoni Dóra
Írta: ,

Mindig arról álmodtál, hogy dús frizurád legyen, ám mégis vékonyszálú hajjal áldott meg a sors? Ne búsulj, számtalan megoldás létezik arra, hogy csodaszép, élettel telinek tűnő hajkoronát varázsolj magadnak. Cikkünkben 6 olyan frizurát mutatunk, amelyet mindenképp ki kell próbálnod!

Lófarok tupírral Kép forrása: lorealparisusa.com

Azt gondolnád, hogy nem áll jól neked a lófarok, ha túlságosan vékonyszálú a hajad? Akkor tévedsz!

Csupán egy picit trükközni kell vele, de hidd el, megéri foglalkozni vele! A titka, hogy nem szabad szorosan készíteni és egy kis tupírt kell belevinni.

Frissen mosott hajadból a homlokod felett válassz le két tincset, ezt hagyd az arcod mellett szabadon. A többit lazán fésüld hátra és a fejtetődön kissé tupírozd fel. Végül egy hajgumival rögzítsd a copfot.

Ha szeretnéd eltüntetni a hajgumit, az egyik tincset csavard köré és hullámcsattal rögzítsd.

 

Hullámos lob Kép forrása: lunchpailsandlipstick.com

Különösen jó hír a vékonyszálú hajú lányok számára, hogy az idei esztendő slágerfrizurája nekik is jól áll! A laza, szélfútta hatású lob bárki számára remek választás lehet.

Kérj a fodrászodtól vállig érő frizurát, az alja lehet kissé tépett, de akár egyforma hosszúságú is.

Tulajdonképpen szinte semmi dolgod nincs vele, ha kissé hullámos a hajad, reggelente elég csak átfésülnöd és hajlakkal fixálnod.

Ha egyenes a hajad, süss bele hullámokat, ujjaiddal kissé lazítsd meg és már kész is! Ez a kissé kócos frizura azt a hatást kelti, hogy a hajad sokkal több és vastagabb, mint valójában.