Vékonyszálú a hajad? Ezek a frizurák neked is szuperül állnak majd!

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha vékonyszálú és egyenes a hajad, akkor valószínűleg dús, hullámos hajra vágysz, ha rövid, akkor hosszúra, ha pedig barna, akkor szőkére. Minden nő más hajat szeretne, ez nem újdonság. Ha vékony szálú hajad van, akkor valószínűleg azért nem szereted, mert kevésnek tűnik, gyorsan lelapul és kevés frizura tartós számodra. Lássunk néhány olyan tippet, amit neked találtak ki!

Magas copf Kép forrása: imgur.com

A copf általában a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás akkor, amikor nincs időd a hajaddal foglalkozni, lehet, hogy egy hajmosás is kimaradt, de el kell indulnod, csak két perced van.

Egy magas copf még a te hajaddal is tökéletes választás lesz, csak néhány egyszerű lépést kell követned.

Fújd be a hajad szárazsamponnal, majd az ujjaiddal masszírozd át. A szemöldököd vonalánál fogd meg két oldalon a hajad tetejét és egy sűrű fogú fésűvel tupírozd egy kicsit – azaz fésüld visszafelé – majd fogd össze egy magas copfban.

Tipp: Választhatsz por állagú és fújós szárazsampont is, a te vékonyszálú hajadnak szuper extra volument biztosít! Neked melyik vált be?

Rendetlen halszálka Kép forrása: usmagazine.com

Egy jó fonás mindig segít akkor, ha van egy pár extra perced és nem szeretnél egész nap a hajaddal foglalkozni.

Fogd össze egy alsó copfba, majd kezdd el oldalra befonni halszálkába – vagy ha csak simán tudod, akkor az is szuper – majd folytasd egészen addig, amíg van hajad.

Ha megvan a fonás, akkor kicsit borzold össze a hajad, a copf felső részét, és a fonást is, hogy egy kicsit texturáltabb hatást keltsen.

Mindkét oldalból húzz ki egy-egy tincset, majd ha már úgy érzed, hogy elég, akkor fixáld a szokott módon.