Vékony szálú a hajad? Ezt a frizurát kérd, hogy dúsabbnak látsszon!

Írta: ,

Egy új frizura mindig lutri, hiszen ha jól sikerül, az hónapokig tartó önbizalomturbót jelent, de ha nem olyan a végeredmény, mint amilyenre számítottál, akkor néha elég nehéz helyrehozni a bajt. Ha vékony szálú a hajad, akkor különösen meg kell gondolnod, milyen frizurát kérsz a fodrásztól - mi a következőket javasoljuk.

Féloldalas Kleopátra Kép forrása: stylesweekly.com

A Kleopátra fazon igazi jolly joker a frizurák között, mert szinte mindenkinek jól áll, de ha a hajad vékony szálú, egyenes és tartás nélküli, akkor a féloldalra fésült verziót még jobban szeretni fogod.

Keira Knightley is remekül mutatott ezzel a fazonnal, ami az egy irányba fésülésnek köszönhetően kicsit megemeli a hajtöveket, így dúsabbnak mutatja a frizurát, ráadásul elég rövid ahhoz, hogy a szálakat ne húzza le a saját súlyuk.

Akár a dívák Kép forrása: therighthairstyles.com

Ha egy kicsit mégis hosszabb frizurára vágysz, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy az egykori hollywoodi dívák stílusát megidéző loknikat süttetsz a hajadba. A féloldalra fésült fazon itt is nagy segítség, a csigáknak köszönhetően pedig sokkal dúsabbnak és erősebbnek fog tűnni a hajad, mint amilyen valójában.

Ezen a frizurán szintén segít, hogy óvatosan melírozva is van – ma már kérhetsz a fodrásztól olyan melír csíkokat, amik szépen beleolvadnak az eredeti hajszínedbe, éppen csak néhány árnyalatban térnek el, mégis textúrát, volument adnak a hajnak.