Vékony szálú a hajad? Fizura tippek, hogy dúsabbnak látsszon

Zabolai Margit
Írta: ,
Vékony szálú a hajad? Fizura tippek, hogy dúsabbnak látsszon

Egy új frizura mindig lutri, hiszen ha jól sikerül, az hónapokig tartó önbizalomturbót jelent, de ha nem olyan a végeredmény, mint amilyenre számítottál, akkor néha elég nehéz helyrehozni a bajt. Ha vékony szálú a hajad, akkor különösen meg kell gondolnod, milyen frizurát kérsz a fodrásztól - mi a következőket javasoljuk.

Beach wave Kép forrása: bestinspired.com

A strandhullámok, azaz a kicsit összekócolt frizura, ami úgy mutat, mintha csak a nap szárította volna meg a tengerparton, amúgy is örök trend, de ha a hajad vékony szálú, akkor külön hálás leszel ezért a fazonért.

Egy jó vágással a frizura könnyen elkészíthető, elég, ha hajmosás után egy adag hajhabot eloszlatsz a hajadon, majd laza kontyba tekered a fürtjeidet, és így hagyod őket néhány órára.

De kipróbálhatod a tengeri sót tartalmazó hajformázókat is, ezek még autentikusabb hatást biztosítanak!

Hosszabb pixie Kép forrása: nspirationluv.com

A pixie haj most egyébként is divatos, de ha egy kicsit hosszabbra hagyod, akkor a kócos, rétegzett frizura sokkal dúsabbnak mutat, mintha csak hagyományos vágást kértél volna.

A titok abban van, hogy több réteg haj hullik egymásra, így a frizura optikailag tömörebbnek, erősebbnek hat.

Ez a fazon remekül fog illeni hozzád akkor is, ha kicsit vagányabb, merészebb személyiség vagy, de azért nem szeretnél például lila tincseket viselni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!