Vékony szálú a hajad? Fizura tippek, hogy dúsabbnak tűnjön

Zabolai Margit
Írta: ,
Vékony szálú a hajad? Fizura tippek, hogy dúsabbnak tűnjön

Egy új frizura mindig lutri, hiszen ha jól sikerül, az hónapokig tartó önbizalomturbót jelent, de ha nem olyan a végeredmény, mint amilyenre számítottál, akkor néha elég nehéz helyrehozni a bajt. Ha vékony szálú a hajad, akkor különösen meg kell gondolnod, milyen frizurát kérsz a fodrásztól - mi a következőket javasoljuk.

Féloldalas Kleopátra Kép forrása: stylesweekly.com

A Kleopátra fazon igazi jolly joker a frizurák között, mert szinte mindenkinek jól áll, de ha a hajad vékony szálú, egyenes és tartás nélküli, akkor a féloldalra fésült verziót még jobban szeretni fogod.

Keira Knightley is remekül mutatott ezzel a fazonnal, ami az egy irányba fésülésnek köszönhetően kicsit megemeli a hajtöveket, így dúsabbnak mutatja a frizurát, ráadásul elég rövid ahhoz, hogy a szálakat ne húzza le a saját súlyuk.

Hosszabb pixie Kép forrása: nspirationluv.com

A pixie haj most egyébként is divatos, de ha egy kicsit hosszabbra hagyod, akkor a kócos, rétegzett frizura sokkal dúsabbnak mutat, mintha csak hagyományos vágást kértél volna.

A titok abban van, hogy több réteg haj hullik egymásra, így a frizura optikailag tömörebbnek, erősebbnek hat.

Ez a fazon remekül fog illeni hozzád akkor is, ha kicsit vagányabb, merészebb személyiség vagy, de azért nem szeretnél például lila tincseket viselni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!