Csavard, fond, tűzd! Variációk lob frizurára

Serestyén Sára
Írta: ,

A legtöbb fejformához illik, egyszerre vadóc és elegáns, se nem hosszú, se nem túl rövid – ráadásul számtalan módon variálhatod! Igen, ez a lob, ami az idei nyár egyik slágerfrizurája, és valójában egy hosszított bob frizurát takar. Ha régóta hosszú a hajad és szeretnél beújítani egy könnyed, vadóc, mégis nőies frizurát,akkor ezt a fazont neked találták ki! Összeállításunkból megtudhatod, hányféleképpen viselheted.

Tűzd bohém kontyba! Kép forrása: bloglovin.com

Az a nagyszerű ebben a frizurában, hogy akár tiszta a hajad, akár pár napja mostad, akkor is jól néz ki és egyszerűen elkészíthető!

A konty lehet egyszerű, de akár laza csigavonalat is formázhatsz belőle, amit aztán hullámcsattal tűzhetsz fel a fejtetődre.

Idén ráadásul a laza hullámok is hódítanak, amiket tovább turbózhatod a bohém hatást! Kapd elő a hajsütődet, formázd meg a hajad, esetleg tupírozd fel kicsit, majd a fejtetődön készíts egy laza kontyot a koronavonalad mentén felszedett hajból.

Aszimmetrikus lob Kép forrása: jnsq.com/

A vágáson is bolondíthattok a fodrászoddal – vágass aszimmetrikus fazont, amit ugyanúgy feltűzhetsz kontyba vagy összekócolhatsz, de akár megvadíthatod egy féloldalas ombréval is.

Ez a fazon igazi vadóccá varázsol majd téged!