5 vagány hajfonat, amit magadnak is elkészíthetsz

Stumpf Bea
Írta: ,
5 vagány hajfonat, amit magadnak is elkészíthetsz

Nyáron mindig kicsit lazábbak, merészebbek és bevállalósabbak vagyunk nem csak színek, de stílus tekintetében is. Ha unod, hogy mindig csak arra van időd, hogy összefogd a hajad, akkor mutatunk néhány otthon is könnyen elkészíthető hajfonatot, amiket biztosan imádni fogsz! Lássuk a kedvenceinket!

Copfban az igazi Kép forrása: glaminati.com

Az egyik legszuperebb megoldás a nagy nyári melegben, ha copfba fogod a hajad, hiszen így nem melegít annyira és egyben trendi is.

Ügyesen változatossá tudod tenni a frizurád, ha egy selyemkendőt is felkötsz a fejedre, majd egy tincset külön befonsz, és ezt is belefogod a copfba.

Ezt indíthatod a hajgumitól, de akár a hajtövektől is halszálka vagy hagyományos parketta fonásban. Ha gyors megoldást keresel, akkor inkább az első verziót válaszd, ha pedig egy kicsit különlegesebbet szeretnél, akkor szánj rá valamivel több időt és próbálkozz a másodikkal!

Hidd el, a parkettafonás sem egy ördöngösség, lehet, hogy először érdemes más haján próbálkozni, utána már a sajátodon is menni fog!

Egy laza csavar Kép forrása: glaminati.com

Ha számodra egy kicsit problémás vagy időigényes az, hogy a saját hajadat befond, akkor is van számodra egy-két szuper tippünk. Kipróbálhatsz például egy hamisfonást vagy egy csavart, ami hasonló hatást kelt, mint egy gyönyörű hajfonat, mégis pár perc alatt elkészül.

Nincs is más dolgod, mint egy tincset feltekerni, majd egy gumival összefogni vagy egy csattal félretűzni. Ez a tincs lehet egy oldalon vagy a fejed tetején mind a két oldalon, így maradhat kiengedve a hajad, ha úgy jobban szereted.

Tipp: Az is jó megoldás, ha éjszakára csavarod így be a hajad, hiszen így reggelre laza hullámos lesz, amin szintén jól mutat egy laza fonás.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba