5 ünnepi frizura rövid hajból, akár esküvőkre is

Zabolai Margit
Írta: ,
5 ünnepi frizura rövid hajból, akár esküvőkre is

A rövid haj nem csak kényelmes, vagány és szexi is lehet, az ünnepi alkalmakkor azonban fejtörést okozhat, hogyan viseld egy kicsit másként, különlegesebben. Pedig egy kis leleménnyel a rövid frizura is változatos és szép lehet. Adunk néhány tippet!

Bájos csigák

A klasszikus csigákról sem kell lemondanod, ha rövid bubi hajad van, csak használj extra nagy méretű hajsütővasat, így a tincsek nem ugranak fel a fejed közepére.

Ne feledd, hogy mivel rövid a hajad, sokkal rövidebb ideig is elég lesz a csavarón tartani, mint azt a hosszú hajnál megszokhattad!

A tincseket ne tekerd fel a hajsütőre egészen a fejtövekig, csak nagyjából a fül felső harmadáig, és nem is kell feltétlenül az egész hajat besütnöd, elég csak néhány tincset.

A kész frizurát hajlakkal rögzítsd, de ne ess túlzásba, mert az összeragadt tincsek nem nyújtanak valami kellemes látványt.

A vagány punk

Ha kicsit merészebb szettet tervezel az ünnepekre, akkor ez a laza, punkos frizura tökéletes társítás lehet a glamrockos stílusú outfithez.

A törülközőszáraz hajat a fejtetőn tupírozd meg egy kicsit, majd vigyél fel némi hajhabot, és egy nagy, lapos kefével fölfelé, majd oldalra fésülve szárítsd meg a tincseket.

Ha készen vagy, mártsd az ujjaidat waxba, és ezzel is fuss végig a tincseken, majd simítsd le egy kicsit az oldalsó részeket is.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!