Újabb két frizura lépésről lépésre, amitől dúsabbnak tűnik a hajad

ANGERER Fodrászat
Írta: ,
Újabb két frizura lépésről lépésre, amitől dúsabbnak tűnik a hajad

A kevésbé dús hajkorona sokak számára okoz problémát, hiszen a sűrű, egészséges tincsek mindig vonzó külső jegynek bizonyulnak. A megfelelő vágási, festési és ápolási praktikákkal sokat lehet javítani a látványon, a végeredményt pedig a jól eltalált frizurákkal még tovább fokozhatjuk.

(X)
Bájosan összefogott 1

Előző cikkünkben két trendi és nőies frizurát mutattunk be az ANGERER Fodrászat vezető fodrászának segítségével, most újabb csodás hajkölteményeket tanulhatunk el.

A következő frizura már jóval egyszerűbb és talán némileg gyorsabban kivitelezhető, mint a korábbi példák, így azok is megpróbálkozhatnak az elkészítésével, akik kevésbé bíznak fodrásztehetségükben.

Első lépésként fésüljük hátra a hajunkat, majd mindkét oldalról, elölről, válasszunk le egy-egy tincset. Ismételten egészen a fülünk vonaláig lenyúlhatunk, viszont fontos, hogy a későbbiekben is ugyanekkora méretű tincsekre támaszkodjunk.

Bájosan összefogott 2

A leválasztott tincseket fejünk hátsó részén, középen rögzítsük egy kisméretű hajgumival.

Újból fogjunk össze hajunk két szélső részéről egy-egy tincset, de ezeket már úgy rögzítsük, hogy az előző tincsből megmaradó lófarkacskát is belevonjuk.


Milyen frizura illik az életstílusodhoz?

5 szuperdivatos frizura 2015-re


Ízlésünk szerint és hajunk hosszához mérten ismételjük ezt az egyszerű lépést, végül fogjuk össze a hajunkat úgy, hogy a két oldalsó tincset enyhén befelé tekerjük.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató