7 tanács a tökéletes hajszín megtalálásához

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 tanács a tökéletes hajszín megtalálásához

Drasztikus változást szeretnél, vagy csak egy-két árnyalattal világosítanád vagy mélyítenéd a frizurád eredeti színét? Egy új árnyalat elképesztő mértékben feldobhatja a megjelenésedet – igen ám, de hogyan küszöbölhető ki a kellemetlen melléfogás lehetősége?

Fordulj szakemberhez! Kép forrása: playbuzz.com
Tartós hajfestéssel akár szőkéből fekete, vagy feketéből szőke is lehetsz. Az otthoni hajfestő készletek elképesztően széles színskálát kínálnak ugyan, bizonyos esetekben mégis mindenképpen érdemes fodrászszékbe ülnöd. 
 
Említettük már, hogy a sokárnyalatos változtatás ebbe a kategóriába tartozik, de sérült vagy érzékeny hajszerkezet, illetve több szín használata esetén is sokkal jobban jársz, ha inkább profira bízod a dolgot.
 
Második gyermekkor

Akár az első hajfestésedre készülsz, akár már vérprofi vagy a témában, mindenképpen érdemes vetned egy pillantást a kiskori képeidre, hiszen bennük rejlik a tökéletes árnyalat titka. 

Bátran próbálkozhatsz azokkal a színekkel, amelyekkel annak idején felruházott a természet – egészen biztosan jól fognak állni neked.
 
A trükk különösen segíthet a szőke fürtökre vágyóknak, mert megvéd a túl világos vagy túl sötét eredménytől.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján