5+1 dolog, amit a természetes vörös hajú lányok értenek csak igazán

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 dolog, amit a természetes vörös hajú lányok értenek csak igazán

Kép forrása: golyak/depositphotos.com

A szőke és a barna különböző árnyalatai mellett nem nehéz rögtön észrevenni azt, aki születésétől fogva gyönyörű, vörös fürtökkel van megáldva. Rövid, hosszú, hullámos vagy egyenes, nem számít; mindegyik változatban szuperül mutat ez az árnyalat. Ráadásul nem sokan rendelkeznek eredetileg ilyen hajszínnel, így manapság rengeteg nő dönt úgy, hogy egyébként barna frizuráját vöröses árnyalatúra festi. Ha neked viszont születésed óta ilyen színű a hajad, az alábbi dolgokkal biztosan találkoztál már – legalább ezerszer.

A vörös haj és a világos arcbőr mellé pedig még valami hozzátartozik: a szempilláid is vöröses árnyalatúak, ezért szinte teljesen láthatatlanok smink nélkül.

Akárcsak a természetesen szőke hajú lányoknak, úgy neked is muszáj spirált használnod ahhoz, hogy erőteljesebb színe legyen a pilláidnak, és hogy egyáltalán látszódjon, ott vannak.

Arról nem is beszélve, hogy a tökéletes szemöldökceruzát rengeteg kísérletezésbe telik megtalálni, hiszen nem mindegy, a te hajszínedhez milyen árnyalatú ceruzát választasz.

A vörös hajad miatt szinte kézenfekvő volt, hogy az emberek időnként vicces(nek szánt) beceneveket aggattak rád, ez pedig különösen gyakori volt az általános iskolai időszakban.

Valószínűleg szólítottak már Piroskának, Vöröskének, sőt, egyesek kimondottan bántó jelzőket is használtak.

Ez egy idő után iszonyatosan idegesítő lett, mert 1.) van saját keresztneved, amit használsz, és 2.) 15 éves korodra már mindent hallottál, így ezekben nem sok kreativitás marad.

Épp ezért tiniként megtanultad teljesen figyelmen kívül hagyni ezeket a megjegyzéseket, felnőttként pedig szerencsére le is álltak velük.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba