5+1 dolog, amit a természetes vörös hajú lányok értenek meg csak igazán

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:
5+1 dolog, amit a természetes vörös hajú lányok értenek meg csak igazán

Kép forrása: golyak/depositphotos.com

A szőke és a barna különböző árnyalatai mellett nem nehéz rögtön észrevenni azt, aki születésétől fogva gyönyörű, vörös fürtökkel van megáldva. Rövid, hosszú, hullámos vagy egyenes, nem számít; mindegyik változatban szuperül mutat ez az árnyalat. Ráadásul nem sokan rendelkeznek eredetileg ilyen hajszínnel, így manapság rengeteg nő dönt úgy, hogy egyébként barna frizuráját vöröses árnyalatúra festi. Ha neked viszont születésed óta ilyen színű a hajad, az alábbi dolgokkal biztosan találkoztál már – legalább ezerszer.

A vörös hajhoz általában hófehér bőrtónus társul, ami nem csak a nyári időszakot tudja megnehezíteni, de együtt jár a szeplőkkel is.

Ősz vége és tavasz eleje között ezek nem okoznak túl nagy gondot, de amikor a napsütéses órák száma megemelkedik, azt a szeplőid is megérzik, és hirtelen sokkal erősebbé válik a színük, ráadásul több is megjelenik belőlük.

Az viszont tévhit, hogy a vöröshajú lányok utálják a szeplőiket!

Valójában a többség teljesen elégedett velük, és az utóbbi időben a pasik is egyre szexibbnek tartják őket.

A kérdés, amit biztosan hallottál már ezerszer: „Azta, ez az eredeti hajszíned?"

Az utóbbi időben egyre többen festetik be a piros különböző árnyalataira a hajukat, a tiéd pedig olyan feltűnő és vibráló, hogy az emberek időnként megkérdezik, milyen színt szoktál kérni a fodrásztól, mert ők is hasonlóra vágynak.

Amikor pedig közlöd velük, hogy születésed óta ilyen, de már gondoltál rá, hogy befesd például barnára, rögtön rád szólnak, hogy ne tedd, mert gyönyörű.

Igazuk is van!