5 tengerparti frizuraötlet, amivel a strandon is hódíthatsz

Zabolai Margit
Írta: ,
5 tengerparti frizuraötlet, amivel a strandon is hódíthatsz

Kép forrása: olly18/depositphotos.com

Hurrá, nemsoká eljön a nyaralás ideje! Ha te is egy hűs tengerparton töltöd majd a szabadságod, mutatunk néhány frizuratippet a strandra, ami nem csak jól mutat, de nagyon kényelmes is!

Ha a tengerpartról egyenesen egy étterembe vezet az utatok, ahol romantikus vacsorával folytatnátok a nyaralást, és már nincs időd hajat mosni, akkor a kicsit kócos, enyhén hullámos tengerparti haj remek alapja lehet ennek a kontynak, ami egyébként már a strandon is kényelmes viselet, hiszen nem tapad a válladra és hagyja, hogy mindenhol lebarnulj.

Indíts egy vastag, de laza fonatot a hajtő egyik oldalán, vezesd keresztül a homlokod fölött, a kontyot pedig úgy tűzd meg, hogy a hajvégek befelé nézzenek. Végül az ujjaiddal lazítsd meg kicsit az egészet, hogy kényelmes legyen és laza benyomást keltsen.

A félig felkötött konty egyébként is a szezon slágere, és tökéletes választás akkor, ha szeretnéd, hogy kicsit szellősebb legyen a tarkód és a nyakad része, de sűrű vagy vastag szálú hajad van, és a teljes kontyot nehéznek vagy kényelmetlennek találod.

A divatos frizurát a középre eső választék és a két oldalt megcsavart tincsek teszik még izgalmasabbá.

Percek alatt megvagy vele, és egész nap a helyén marad, ráadásul még a fejed sem fájdul meg tőle.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!