A tél legnagyobb frizuratrendjei, amelyek hamarosan meghódítják a világot

Szirák Viki
Írta: ,
A tél legnagyobb frizuratrendjei, amelyek hamarosan meghódítják a világot

Minden évszaknak megvannak a maga trendjei, legyen szó divatról, sminkekről, vagy akár desszertekről. Ebből a listából pedig a frizurák sem maradhatnak ki, ugyanis a téli szezonban bizonyos hajtrendek, kiegészítők és árnyalatok különösen nagy népszerűségnek örvendenek. Megmutatjuk, melyek azok, amelyeket hamarosan Hollywoodban és itthon egyaránt imádni fognak!

A nyári szezonban a meleg szőke árnyalatok, az ősziben pedig a barna színek hódítanak, télen viszont eljött a hideg árnyalatok ideje!

Az elkövetkező hónapokban nagyon népszerű lesz a fekete, a sötétebb barna, valamint a jeges hatású szőke, ugyanis ezek a tél hűvösebb hangulatát szuperül visszatükrözik.

Ha egy ideje már gondolkodtál a fentiek közül valamelyik színen, épp itt az ideje bevállalni, ugyanis ennél jobb szezont nem találhatnál hozzá!

Nem csak nyáron, a nagy hőségben népszerűek a kontyok, hanem télen is!

A hűvös évszakban azonban nem a szimpla konty lesz az igazán trendi, hanem az, ha egyszerre többet is készítesz magadnak.

Ennek egyik előnye, hogy cseppet sem unalmas, ráadásul a párás időben is megállja a helyét, hiszen nem fog szétjönni az eső és hóesés hatására sem.

Különösen jó választás a karácsonyi vacsorához vagy a szilveszteri partihoz, hiszen így nem kell aggódnod a frizurád miatt, ráadásul kényelmes és elegáns is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!