Találtunk egy frizurát, ami tényleg mindenkinek jól áll

Kovács Andrea
Írta: ,
Találtunk egy frizurát, ami tényleg mindenkinek jól áll

Frizura, ami mindenkinek jól áll? Ne nevess, létezik! Ez nem más, mint a bubi! Ez a klasszikus frizura néhány éve lett újra trendi, ráadásul igazán praktikus viselet, hiszen nyáron a nagy melegben sem kell a hosszú tincseinkkel bajlódni. Létezik hosszabb és rövidebb változata is, számtalan módon variálható, csak meg kell találnod a stílusodhoz leginkább illőt. Olvasd el cikkünket és válaszd ki, melyik tetszik a legjobban!

Elöl hosszabbodó bubi Kép forrása: hairbacktips.com

Ha már régóta bubi frizurát hordasz és már kissé unod, változtass a fazonján!

Pár éve élte aranykorát az elöl hosszabbodó bubi, amely szerencsére még mindig nem ment ki a divatból, így bátran kérheted te is a fodrásztól.

Bármilyen hajszínnel jól mutat, akár egyenes a hajad, akár hullámos. A hírességek közül láthattuk már ilyen frizurával többek között Victoria Beckhamet, Rihannát és Jennifer Lawrence-t is.

Ha úgy gondoltad, már nem lehet tovább variálni a bubi frizurát, akkor tévedsz! Létezik a frufrus változata is.

Igazi retro frizura ez, nem csoda, ha déja vu érzésed támad, ha meglátod. Ennek ellenére ma is igazán trendi, Katie Holmest és Katy Perry-t is láthattuk már ilyen hajjal.

Kislányos hatást kelt, mégis nagyon szexi.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!