5 szuper hajolaj, ami puhává és egészségessé teszi a hajadat

Oros Boglárka
Írta: ,

A hajolajak szuper hatással vannak a frizuránkra, de amikor választani kell a termékek közül, nem könnyű eldönteni, melyik mellett tegyük le a voksunkat. Ezért sokan a ricinust választják, hiszen azt legalább ismerik. Pedig akad néhány szuper hajolaj, aminek érdemes esélyt adnod; mert van élet a ricinuson túl is...

Nézzük, milyen olajakat ajánl a tincseidre szakértőnk, Oros Bogi hairstylist!

Az argán olaj sok szempontból jó választás: ragyogást kölcsönöz a hajnak, és kifejezetten alkalmas száraz fejbőrre, valamint a hajvégekre is.

Regeneráló, tápláló, hajszerkezet javító tulajdonsága verhetetlen, élettelivé teszi a fakó hajat, sőt, még a festett, igénybe vett tincseket is képes regenerálni.

Biztos lehetsz benne, hogy ha ezt az olajat használod, nem fog elnehezülni a hajad.

Minden hajtípusra szuper, ezért akár szárazságra, akár zsírosodásra hajlamos a hajad, jól jársz vele, sőt, a göndör hajat is könnyebb utána kezelni.

A finomítatlan kókusz olaj (ez semmiképp sem az, amivel főzünk), szintén nagy kedvenc, és nem véletlenül.

Hajmosás után hajvégápolóként is használhatod, de arra figyelj oda, hogy csak kis mennyiségben kend a tincseidre.

Ha viszont pakolást készítesz belőle, a használata után mindenképp alaposan moss hajat, mert ez az olaj bizony el tudja érni a boci nyalta hatást, ha nem mossuk ki megfelelően!

A kókusz olajat túl sűrűn nem érdemes alkalmazni, mert ilyen gyakoriság mellett sajnos szárítja a hajat, és csak többet ártasz vele, mint amennyit használna a mértékletesség mellett.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!