Válaszd ki az új hajszíned – A szőke 5 legszebb árnyalata

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,
Válaszd ki az új hajszíned – A szőke 5 legszebb árnyalata

A szőke sosem megy ki a divatból. Olyannyira nem, hogy már az ókori rómaiak és kelták is rajongtak érte. Talán azért mert a tisztaságot és fiatalságot szimbolizálja? Mindenesetre manapság már számtalan árnyalat közül lehet válogatni. Ha te sem tudod melyikre szavazz a megszámlálhatatlan szín közül, mi segítünk a választásban!

Burberry sálról, táskáról vagy bőrdzsekiről már hallottunk, de hajról még nem. Ha igazán nőcis frizurát szeretnél és igazi divatkövető lánynak tartod magad, mindenképp ki kell próbálnod ezt az árnyaltot.

A platina fehér mellett, abszolút kedvenc ez a szexi, szőkés-barna szín, hiszen egyszerre képviseli a nőiességet, a természetességet, visszafogottságot, mindezt egy cseppnyi bájjal megfűszerezve.

Mézes karamell Kép forrása: haircutweb.com

Mmm... még a neve is istenien hangzik! Ez az édes árnyalat jól fog jönni, ha épp most készülsz barnáról szőkére váltani.

Akkor mutat a legszebben, ha a mézes és karamelles árnyaltok keverednek benne. Ha kicsit kreolosabb, sárgásabb bőrrel rendelkezel ez lesz számodra a legjobb választás.

 

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató