Kék, zöld, pink: hódítanak a színes frizurák – Mutatjuk, hogyan hordd őket!

Zabolai Margit
Írta: ,
Kék, zöld, pink: hódítanak a színes frizurák – Mutatjuk, hogyan hordd őket!

A színes frizurákat sem 2019-ben találták fel, de idén hatalmas hódításnak indultak. Ezen a nyáron biztos, hogy nem csak a fesztiválokon találkozol színes tincsekkel, és ha a szezonra szívesen viselnél vidám, vagány és különleges frizurát anélkül, hogy tartósan megváltoztatnád a megjelenésedet, a kimosható festékek neked is szuper lehetőségeket kínálnak.

A szupernőies pink

Ha azt gondoltad, hogy a rózsaszín sörény csak a játékpóniknak áll jól, akkor itt az ideje, hogy átértékeld ezt az állításodat. A közösségi oldalaktól kezdve a kifutókon át mindenhol tucatjával látni a bizonyítékot arra, hogy egy jól megválasztott, pasztell pink árnyalat nőies és mégis vagány lehet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Idén egyértelműen a szőkébe belemosott rozéarany szín, valamint a szőke-pink ombre a legnagyobb trend, de mivel ez a nagyon halovány árnyalat tényleg csak szinte fehérre szőkített hajon mutatja meg magát, sötétebb alaphajszínen érdemes inkább violába hajló rózsaszínt választani.

A vagány kék

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Akárcsak a pink, a kék esetében is igaz, hogy a pasztell, alig látszó jégkék szín szuper trendinek számít mostanában, de a sötétebb hajra érdemes határozottabb árnyalatot választani. Ha mégis a pasztell színeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a hamvas farmerkéket, ombre átmenettel – ha igazán különleges, vagány hajszínt szeretnél, ami kicsit megidézi a punkosabb vonalat, mégis jól hordható, akkor a kék lesz a te színed!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba