Szexi frizuraötletek hosszú hajra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szexi frizuraötletek hosszú hajra

A hosszú hajat sokkal könnyebb variálni, mint a rövidet, ez tény. Továbbá az is igaz, hogy néhány egyszerű frizurát még a legkevesebb kézügyességgel bírók is el tudnak készíteni. De mit tegyél, ha sem időd, sem kedved nincs a hosszú hajaddal bíbelődni?

Meghatározó frufru

Az arcunkat és a frizuránkat is egyből meghatározza az, hogy milyen frufrut vágatunk magunknak. Érdemes kísérletezni, mert hihetetlenül sokat dob a megjelenésen, ráadásul az átlagosnál magasabb homlokkal bírók számára igen előnyös lehet ez a változás.
A frufruval a tévhitekkel ellentétben nincs olyan sok probléma, hiszen nem kerül öt percbe sem a megmosása és a megszárítása, ha éppen elfeküdtük, vagy félre kellett tűznünk az edzés során.

Szexi kócos

Akármennyire sok helyen hangoztatják (magazinok és férfiak egyaránt), mégis alig látunk olyan hölgyeket, akik bátran viselnék kócos frizurájukat. Pedig ez a forma nem csak vonzó, hanem rendkívül praktikus is, elvégre villámgyorsan elkészíthető.

Hajmosás után használj némi hajvégápolót és hajhabot, majd a fejedet előrehajtva szárítsd meg a frizurádat.
A göndör hajúak használhatnak diffúzort is, mely segít egyben tartani a tincseket. Ezt a frizurát rendkívül látványosan és gyorsan feldobhatod egy hajpánt vagy egy fejkendő segítségével.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!