10+1 slágerfrizura idén nyárra - Te is el tudod készíteni magadnak!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Könnyen elkészíthető, látványos, mégis gyors frizurákat szeretnél elkészíteni magadnak, amik ráadásul megfelelnek az aktuális trendeknek is? Ne keress tovább, ezek a hajköltemények nem csak gyorsan elkészülnek, hanem igazán látványosak és egyszerűek is. Tegyél velük egy próbát idén nyáron!

Az elmúlt időszakban kifejezetten trendinek számítottak azok a hajszínek, amiknek van egy enyhén szürkés, őszes beütése. Nos, ez az árnyalat maradéktalanul eleget tesz ennek a kikötésnek.

Különösen jól áll ez a tónus a hideg alapszínekkel rendelkezőknek, a tél típusoknak, nekik feltétlenül érdemes tenni vele egy próbát.

De, ha a színt nem is, a lazán fonott frizurát azért bátran bevetheted: ha így készíted el a frizurádat, nem csak oldalra foghatod a fonatot, hanem el is rejtheted, mintha egy elegáns kontyot készítettél volna.

Sőt, ahogy a képen látod, nem muszáj fonnod, egymásba is sodorhatod a tincseket.

Ez a frizura remek választás az olyan alkalmakra, mint amilyen az esküvő is.

Egyszerre könnyed, bájosan kislányos és elegáns, miközben kényelmes viseletnek bizonyul.

Elkészítésekor két vastagabb tincset kell leválasztanod a frizurádból, amit aztán halszálkafonás technikával kell befonnod. Mivel a tincseket a készítésükkor előre tudod fogni, akkor is betanulhatod ezt a fonási technikát, ha idáig nem voltál otthon benne.

Ha megvan mindkét oldalon a fonat, akkor egyszerűen fogd össze a két tincset egy szalaggal, és már el is készültél.