Röviden is szexi! Képeken 2015 rövid haj divatja

Zabolai Margit
Írta: ,

Ha 2015-öt egy új frizurával kezdenéd, ha eddig is rövid volt, de megújítanád, vagy úgy érzed, most érett meg az idő arra, hogy megszabadulj a hosszú fürtöktől, akkor jó hírünk van: idén is rengeteg rövid frizurával lehetsz egyszerre divatos és nőies. Mutatjuk az új trendeket!

Szexi mohikán

A punk korszakot idéző tarajok még mindig reneszánszukat érik, igaz, az eredeti, de még az elmúlt évek trendjeihez képest is finomodott a viselet.

A fejtetőn hosszabbra hagyott frizura oldalra fésülve teljesen visszafogott, mégis modern viselet lehet akár az irodába is, de elég csak kicsit megemelni a hajtöveket, és máris készen állsz az esti bulira.

A mohikán előnye, hogy sokféleképpen hordhatod, hátrafésülve például vagány, vampos hatást kelt.

Klasszikus bubi

A klasszikus bubi fazon nem akar kimenni a divatból, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen amilyen egyszerű, olyan tökéletes fazon.

Ha jól van levágva, szinte magától a helyére ugrik, egy frufruval pedig tökéletes választás azoknak is, akiknek kicsit hosszúkásabb az arcformája, vagy a magas homlokot szeretnék elrejteni.

Ha valamivel megbolondítanád a klasszikus frizurát, idén nyugodtan válassz egy merész, vagány színt, például aranyba hajló rózsavöröset.