A rövid haj is káprázatos! 5+1 alkalmi frizura rövid hajból

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A rövid haj is káprázatos! 5+1 alkalmi frizura rövid hajból

Ha céges, családi vagy baráti ünnepségre keresel frizurát, a hosszú hajra könnyű alternatívákat találni. A jó hírünk azonban az, hogy ha a rövidebb tincseket részesíted előnyben, akkor sem kell lemondanod a ragyogásról – adunk néhány ötletet, mivel koronázhatod meg a megjelenésedet rövid hajjal is!

Ha egy kis volument is szeretnél Kép forrása: haircutweb.com

Ha tetszik a lefésült haj gondolata, de egy kis volument is szeretnél, akkor szárítsd hátrafelé a tincseidet.

Ez a frizura azért is jó megoldás, mert tökéletesen elkészíthető másnapos hullámokból is, azaz ha például a céges buli után egy baráti ünnepségre vagy hivatalos másnap, akkor gyakorlatilag az előző napi frizurád a következő napi alapja lehet – márpedig ebben az időszakban minden megspórolt percnek örülni tud az ember!

Egyszerűen nagyszerű Kép forrása: plus.google.com

Ha jól van levágva a hajad, nem is kell különösebb trükk, elég, ha csak a szokásos oldalra vagy felfelé szárítás helyett most előre hozod a tincseidet, majd a lazán a homlokodba simított hajat az ujjaidra vitt hajformázóval egy kicsit átborzolod.

Nagyon letisztult, nagyon finom hatást lehet így elérni, amihez leginkább klasszikus, elegáns smink illik fölfelé hajló tusvonallal és egy klasszikus piros rúzzsal.

Ezzel a hajviselettel a figyelmet az arcodra tereled, és olyan benyomást keltesz, mint aki nem csinált különösebben nagy ügyet a készülődésből, mégis kifogástalanul jelenik meg.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv