Rövid hajjal is szexisek! Képeken 7 gyönyörű híresség, aki rövid hajjal még csinosabb

Írta: ,

Van, aki semmi pénzért nem válna meg a hosszú fürtöktől, és olyan is van, aki a rövid, vagányabb, vagy éppen kislányosan bájos frizurára esküszik. A sztároknak persze könnyű dolguk van, hiszen mindig profi csapat figyeli az aktuális trendeket, és javasol nekik az arcformájukhoz és személyiségükhöz legjobban illő frizurákat. Ha te is rövidebb fazonban gondolkodsz, és egyelőre magadnak kell eldöntened, mi állna jól, meríthetsz ihletet a sztároktól, akik már bebizonyították, hogy bizonyos esetekben a rövid haj a jobb választás.

Maggie Gyllenhaal Kép forrása: huffpost.com

Maggie Gyllenhaalt legutóbb a sokak által a szezon vígjátékának titulált Frankben láthattuk, a nem teljesen százas, de őrülten szexi zenész szerepében. 

Több kritikus is kiemelte, mennyire szikrázott a levegő a színésznő körül, és ez minden bizonnyal nem csak a remek szerepnek, de a rövid frizurának is köszönhető, ami remekül passzol Gyllenhaal arcformájához, és jó néhány évet fiatalít is rajta.
Kelly Osbourne Kép forrása: usmagazine.com

Kelly Osbourne nem mindig találja meg a legelegánsabb árnyalatokat a sminkpalettáján, és a hajával is lőtt már mellé néha, de a középen kissé magasabbra fésült fazon remek választás neki.

Mindazoknak ajánlott, akik kicsit hosszabbnak szeretnék mutatni az arcukat, különösen, hogy ezzel a frizurával néhány kiló túlsúlyt is elrejthetsz, mert karcsúbbnak mutatja az arcodat.