Rövid hajjal is szexisek! Képeken 7 gyönyörű híresség, aki rövid hajjal még csinosabb

Írta: ,

Van, aki semmi pénzért nem válna meg a hosszú fürtöktől, és olyan is van, aki a rövid, vagányabb, vagy éppen kislányosan bájos frizurára esküszik. A sztároknak persze könnyű dolguk van, hiszen mindig profi csapat figyeli az aktuális trendeket, és javasol nekik az arcformájukhoz és személyiségükhöz legjobban illő frizurákat. Ha te is rövidebb fazonban gondolkodsz, és egyelőre magadnak kell eldöntened, mi állna jól, meríthetsz ihletet a sztároktól, akik már bebizonyították, hogy bizonyos esetekben a rövid haj a jobb választás.

Maggie Gyllenhaal Kép forrása: huffpost.com

1/7 Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaalt legutóbb a sokak által a szezon vígjátékának titulált Frankben láthattuk, a nem teljesen százas, de őrülten szexi zenész szerepében. 

Több kritikus is kiemelte, mennyire szikrázott a levegő a színésznő körül, és ez minden bizonnyal nem csak a remek szerepnek, de a rövid frizurának is köszönhető, ami remekül passzol Gyllenhaal arcformájához, és jó néhány évet fiatalít is rajta.
Kelly Osbourne Kép forrása: usmagazine.com

2/7 Kelly Osbourne

Kelly Osbourne nem mindig találja meg a legelegánsabb árnyalatokat a sminkpalettáján, és a hajával is lőtt már mellé néha, de a középen kissé magasabbra fésült fazon remek választás neki.

Mindazoknak ajánlott, akik kicsit hosszabbnak szeretnék mutatni az arcukat, különösen, hogy ezzel a frizurával néhány kiló túlsúlyt is elrejthetsz, mert karcsúbbnak mutatja az arcodat.

Natalie Portman Kép forrása: hollywoddays.blogspot.com

3/7 Natalie Portman

Natalie Portman gyönyörű arcát szinte vétek hosszú haj mögé rejteni, a színésznő hatalmas szemei remekül érvényesülnek egy rövidebb frizurával, bájossá, ártatlanná válik a megjelenése.

Ha valaki, akkor ő az élő bizonyíték arra, hogy egy egészen rövid frizura is lehet nagyon bájos, ha illik az arc formájához.
Anne Hathaway Kép forrása: hairnext.com

4/7 Anne Hathaway

Anne Hathaway-nek mára szinte védjegyévé vált a rövid frizura, ami hagyja érvényesülni nagy, kerek szemeit és telt ajkait.

A színésznő esetében ez éppen úgy működik, mint a natúr rúzs az erősebben sminkelt szemekkel: ha már van néhány karakteresen nőies jegy az arcán, elég a rövid frizura is, ami csak hagyja hatni ezeket a jegyeket.
Valorie Curry Kép forrása: pinimg.com

5/7 Valorie Curry

Valorie Curry a két lábon járó bizonyíték arra, hogy egy kicsit fiús arccal is szépen mutathat a rövidebb pixie fazon: a szőke szépséget ártatlanul bájossá, mégis egyszerre elegánssá és szexivé teszi a rövidebb fazon, ráadásul az arca így valódi karaktert is kap, míg egy hosszabb hajkorona alatt a törékeny Valorie talán el is veszne.

Jennifer Lawrence Kép forrása: stealherstyle.net

6/7 Jennifer Lawrence

Az éhezők viadalának színésznője sokakat meglepett, amikor rövid fazonra váltott, de tény, hogy a lazaságáról, közvetlenségéről és jó humoráról ismert színésznő személyiségéhez is jobban illik a rövid frizura, mint a hosszú loknik.

Jennifer ráadásul azt is bebizonyította, hogy egy alkalmi sminkkel a rövid haj is lehet különlegesen szexi, sőt akár drámaian nőies hatású is.
Miley Cyrus Kép forrása: elle.com

7/7 Miley Cyrus

Távol álljon tőlünk, hogy bárkinek is azt javasoljuk, kövesse a leginkább kisstílű botrányairól híres Miley stílusát, de tény, hogy a fiatal énekesnő ügyesen választ frizurát, és azt is bebizonyította már, hogy a rövid fazont is sokféle módon lehet hordani: szinte nem találni róla két olyan képet, ahol egyformán fésülné rövid, vagány frizuráját.