Rövid hajjal is bombázók – 7 gyönyörű nő, aki rövid hajjal még csinosabb

Zabolai Margit
Írta: ,
Rövid hajjal is bombázók – 7 gyönyörű nő, aki rövid hajjal még csinosabb

Van, aki semmi pénzért nem válna meg a hosszú fürtöktől, és olyan is van, aki a rövid, vagányabb, vagy éppen kislányosan bájos frizurára esküszik. A sztároknak persze könnyű dolguk van, hiszen mindig profi csapat figyeli az aktuális trendeket, és javasol nekik az arcformájukhoz és személyiségükhöz legjobban illő frizurákat. Ha te is rövidebb fazonban gondolkodsz, és egyelőre magadnak kell eldöntened, mi állna jól, meríthetsz ihletet a sztároktól, akik már bebizonyították, hogy bizonyos esetekben a rövid haj a jobb választás.

Miley Cyrus Kép forrása: elle.com

Távol álljon tőlünk, hogy bárkinek is azt javasoljuk, kövesse a leginkább kisstílű botrányairól híres Miley stílusát, de tény, hogy a fiatal énekesnő ügyesen választ frizurát, és azt is bebizonyította már, hogy a rövid fazont is sokféle módon lehet hordani: szinte nem találni róla két olyan képet, ahol egyformán fésülné rövid, vagány frizuráját.

Valorie Curry Kép forrása: pinimg.com

Valorie Curry a két lábon járó bizonyíték arra, hogy egy kicsit fiús arccal is szépen mutathat a rövidebb pixie fazon: a szőke szépséget ártatlanul bájossá, mégis egyszerre elegánssá és szexivé teszi a rövidebb fazon, ráadásul az arca így valódi karaktert is kap, míg egy hosszabb hajkorona alatt a törékeny Valorie talán el is veszne.