Rövid hajjal is bombázók – 7 gyönyörű nő, aki rövid hajjal még jobban néz ki

Zabolai Margit
Írta: ,
Rövid hajjal is bombázók – 7 gyönyörű nő, aki rövid hajjal még jobban néz ki

Van, aki semmi pénzért nem válna meg a hosszú fürtöktől, és olyan is van, aki a rövid, vagányabb, vagy éppen kislányosan bájos frizurára esküszik. A sztároknak persze könnyű dolguk van, hiszen mindig profi csapat figyeli az aktuális trendeket, és javasol nekik az arcformájukhoz és személyiségükhöz legjobban illő frizurákat. Ha te is rövidebb fazonban gondolkodsz, és egyelőre magadnak kell eldöntened, mi állna jól, meríthetsz ihletet a sztároktól, akik már bebizonyították, hogy bizonyos esetekben a rövid haj a jobb választás.

Valorie Curry Kép forrása: pinimg.com

Valorie Curry a két lábon járó bizonyíték arra, hogy egy kicsit fiús arccal is szépen mutathat a rövidebb pixie fazon: a szőke szépséget ártatlanul bájossá, mégis egyszerre elegánssá és szexivé teszi a rövidebb fazon, ráadásul az arca így valódi karaktert is kap, míg egy hosszabb hajkorona alatt a törékeny Valorie talán el is veszne.

Jennifer Lawrence Kép forrása: stealherstyle.net

Az éhezők viadalának színésznője sokakat meglepett, amikor rövid fazonra váltott, de tény, hogy a lazaságáról, közvetlenségéről és jó humoráról ismert színésznő személyiségéhez is jobban illik a rövid frizura, mint a hosszú loknik.

Jennifer ráadásul azt is bebizonyította, hogy egy alkalmi sminkkel a rövid haj is lehet különlegesen szexi, sőt akár drámaian nőies hatású is.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv