5 trendi rövid frizura nyárra, arcforma szerint

Zabolai Margit
Írta: ,
5 trendi rövid frizura nyárra, arcforma szerint

Kép forrása: therighthairstyles.com

A nagy meleg sokak számára az utolsó lökés, ami a rövid frizura felé terel. Ha eldöntötted, hogy te is vágatni fogsz, akkor érdemes megnézned a képeinket, hogy könnyebben találjátok ki a fodrászoddal, mi állna igazán jól neked!

Kerek archoz Kép forrása: glamour.com

Sokáig tartotta magát a tévhit, hogy a kerek archoz nem előnyös a rövid frizura, de ez azért ebben a formában egyáltalán nem igaz. Sarah Hyland kerek pofijához például remekül passzol ez az éppen az áll vonaláig érő frizura.

Ha kerek az arcod, egy hosszú oldalfrufru is jól fog állni, nem szabad azonban túlságosan oldalra tenned a választékot.

A lazább hullámok, a kifelé kunkorodó hajvégek is előnyösek, akár csak a tépett fazon. Fontos, hogy olyan frizurát kérj, aminek van egy kis textúrája, és nem lapul le a fejtetőn.

Hosszúkás archoz Kép forrása: therighthairstyles.com

A hosszúkás arcformánál a legtöbben olyan frizurát részesítenek előnyben, ami kicsit szélesíti, tömöríti az arcot, ezért a félhosszú frizura kimondottan előnyös lehet.

Az idei trendek szerint azonban nyugodtan vágathatsz ennél rövidebb tincseket is, a valamivel az áll vonala alá érő, lépcsőzetes fazon például kimondottan előnyös, különösen, ha egy frufru is társul hozzá, ami lehet oldalra fésült, de a legfrissebb trendek jegyében akár telt is, bár vedd figyelembe, hogy a nagy melegben ez nem feltétlenül a legpraktikusabb megoldás.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!