A 8 legtrendibb rövid és félhosszú frizura

Írta: ,

A frizuratrendeket tekintve az idei is a bubi éve lesz: a félhosszú vágások mellett az egészen rövid verziók is hódítani fognak. Mutatunk neked néhányat ezek közül, és a szezon egyéb trendi rövid frizuráiból is, hátha kedvet kapsz hozzá, hogy a hosszú fürtjeidet egy dögös rövid vágásra cseréld!

1/8 Ne állj meg a vállig érő hossznál!

Az idén nagyon trendik lesznek az olyan frizurák is, amelyek hossz bőven a váll fölé ér: egy szép egyenes bob frufruval például lehet annyira rövid is, hogy éppen az arccsont alá érjen csak.

Egy kellemes mélybarna hajszínnel párosítva csodás lesz a végeredmény!

2/8 Mob

A rövid bob-ok és a hosszabb lob-ok mellett a közepes hosszúságú, nagyjából a nyak közepéig érő mob frizura is népszerű lesz az idén: egyenes szárítással, nagyon egyenes hajvégekkel érdemes elkészíttetned ezt a frizurát, ha igazán divatos szeretnél lenni.

Frufru nélkül ajánljuk, így a füled mögé is tudod majd fésülni a hajad.

3/8 Hullámos fazon

Sokan azért félnek rövidebbre vágatni a frizurájukat, mert természetesen göndör vagy hullámos a hajuk.

Pedig egy szépen kialakított, oldalfrufrus bob remekül mutat ilyen hajból is.

Szép, természetesen szőke vagy barna hajjal egyszerre elegáns, mégis egy kicsit vadócos lesz a megjelenésed!

4/8 Aszimmetrikus frufru

A rövid, hátul fiúsan felnyírt haj is lehet igazán nőies, és ehhez nincs is másra szükség, mint egy hosszabb, aszimmetrikus frufrura.

Ha ezt a fazont választod, mindig szárítsd úgy a hajad, hogy egy kicsit megemeled a hajtöveidet, és egy kis hajhab segítségével készítsd el a kissé kócos formát.

5/8 Manószerű pixie

A pixie frizura előnye, hogy szinte bármilyen arcformához passzol, csak megfelelő hosszúságúra kell vágni hozzá.

Az idén nagyon trendi lesz az igazán rövid, manószerű fazon, amely egyenesre szárítva csodálatos keretet ad majd az arcodnak.

Ha szép hosszú a nyakad, bátran vágass egy ehhez hasonló frizurát!

6/8 Lányos lob

Ha nem szeretnél túl rövid hajat, akkor maradhatsz a klasszikus longbob-nál is, amely még akkor sem mutat rosszul, ha már egy kicsit lenőtt.

Ha világos a hajad, érdemes elgondolkodnod azon, hogy néhány tincsedet jobban kiszőkíttesd, így igazán szép, napszívta lesz a frizurád!

7/8 Ombre-s variáció

Az ombre haj az idén sem megy ki a divatból, és egyre többen kérik ezt a festést rövidebb hajhoz is.

Egy félhosszú, egyenes longbob-bal csodálatos páros a klasszikus barna-szőke ombre, de egy-két laza hullámmal is kipróbálhatod.

8/8 Hullámos lob

Az egyenes félhosszú bob nagyon dögös tud lenni egyenes verzióban, míg a hullámok igazán nőiesé tudják varázsolni.

Egy szürkés-szőkésbarna alapszín mellé próbáld ki te is a szinte ezüstnek tűnő platinaszőkés balayage-technikával megfestett változatát!