10 rock ihletésű frizura, ami felpezsdíti a megjelenésedet (Galéria)

Írta: ,

Vagány, szexi, és nem kell egész nap vigyázni rá, mert még jót is tesz neki, ha kicsit összeborzolódik: a rockos frizurák nem véletlenül nagy kedvenceink, és most össze is szedtünk neked néhányat, amivel egy sima farmer-póló szettet is azonnal dögös outfitté varázsolhatsz!

Átborzolt lob frizura Kép forrása: taginstant.com

1/10 Átborzolt lob frizura

Ha egy nagy körkefével szárítod meg, és volument adsz a lob fazonnak, máris sokkal keményebb, vagányabb frizurát készíthetsz magadnak.

Egy jó hajvágással olyan frizurád lesz, amit könnyen beszáríthatsz és azonnal hozza azt a menő formát, amit a stílusod diktál.

A fonás rock! Kép forrása: moonchild715.tumblr.com

2/10 A fonás rock!

A fonatok most egyébként is nagyon divatosak, és ha ilyen vagány formában készíted el őket, akkor akár egy fesztiválon is nyugodtan viselheted a frizurát: kényelmes, strapabíró, és semmi jókislányos nincs benne!

3/10 Alányírás helyett

Ha oldalt szorosra, középen pedig lazábbra fonod a tincseidet, akkor azzal olyan hatást érhetsz el, mintha alá lenne nyírva a hajad – az egyetlen különbség, hogy itt néhány mozdulattal visszaszerezheted az eredeti hajkoronádat.

Charmok egy tincsre! Kép forrása: brit.co

4/10 Charmok egy tincsre!

Hagyd megszáradni a hajadat, hogy legyen egy kevés természetes volumene és borzassága, majd néhány vékony tincset fonj be, és díszítsd őket fém hajdíszekkel.

Egyszerű, mégis nagyon laza lesz a végeredmény!

5/10 Punk vonal

Kis csavarókon göndörítsd be a hajadat, majd oldalról tűzd a fejed tetejére: nagyon kevés frizura van, ami ennyire tenné vagánnyá és szexissé a megjelenésedet egyszerre.

Tűzes színek Kép forrása: stylesweekly.com

6/10 Tűzes színek

Az ombre festés most egészen extrém színekkel is divatos – ha egyébként is tervezed levágatni a hajadat, akkor pedig szinte kötelező kipróbálni előtte, hiszen nagyon vagány hajszíned lehet anélkül, hogy hosszabb időre elköteleznéd magadat a különleges árnyalat mellett.

Hideg árnyalatok Kép forrása: whrt.it

7/10 Hideg árnyalatok

Biztos vagy a dolgodban?

Akkor akár az egész hajhosszra is mehet a vagány árnyalat: a kék, és ennek különböző, akár lilába hajló, vagy ezüstös árnyalatai is nagyon mennek most!

Oldalfonat hosszú hajra Kép forrása: picrail.com

8/10 Oldalfonat hosszú hajra

Készíts oldalválasztékot, majd a hajadat egy vékony tincsben fond szorosan hátra: ezzel is olyan hatást érhetsz el, mintha aláborotvált frizurád lenne.

Hosszúból rövidet Kép forrása: hair.allwomenstalk.com

9/10 Hosszúból rövidet

A fonattal kombinált konty egyszerre lehet vagány és elegáns, így például egy előkelőbb eseményen is megállja a helyét, mégsem kell teljesen levetkőznöd a kedvenc stílusodat.

Laza tincsek Kép forrása: makeup4me.net

10/10 Laza tincsek

Hagyd, hogy a hullámok az arcodba hulljanak, és csak a frizurád alsó harmadát göndörítsd be nagyon lazán egy hajsütővas segítségével.

A végeredmény merész, szexi és mégis klasszikus lesz, amihez remekül illik majd egy piros rúzs!