Réz és koromfekete? Ezek a hajszínek hódítanak idén télen

Horváth Petra
Írta: ,
Réz és koromfekete? Ezek a hajszínek hódítanak idén télen

Ahogyan változnak az évszakok, úgy jelennek meg mindig az aktuális trendek is, legyen szó öltözködésről, szépségápolásról, vagy éppen a hajszínekről. Az ősz és a tél mindig izgalmas újdonságokat hoz, aminek több oka is van. Egyfelől a millió színben pompázó tájból könnyű inspirálódni, másfelől a búskomor időben mindenki egy kis változásra, felüdülésre vágyik. Legalábbis a többség így van vele, azonban van egy másik párt, aki éppen ellenkezőleg, ilyenkor érez késztetést arra, hogy sötétebb árnyalatokra váltson! Tehát a hajszínek skálája ilyenkor eléggé szélesre nyúlik, így mindenki könnyedén megtalálhatja a hozzá leginkább illő tónust! Nézzük, idén melyekből érdemes csemegézni, ha divatosak, ugyanakkor egyediek szeretnénk lenni!

Lágy tónusú szőkék Kép forrása: citylife.si

Érdekes, hogy sokan a szőke hajszínt a tavasszal társítják, idén mégis úgy esett, hogy az ősz egyik legkedveltebb árnyalatának számít!

Már ami a lágyabb tónusokat illeti, ugyanis a nagyon világos, fehéres színek, és a túl sárgás árnyalatok sem hódítanak jelenleg.

Inkább a kissé kopottas, púderes színek, illetve az arany ragyogást kölcsönző tónusok. Közkedveltnek számítanak a szőkés-barnás árnyalatok is, azon belül is főként a méz és az arany tónusok!

Sosem gondoltam volna, hogy pont ősszel szorul majd háttérbe a barna, de idén mégis megesett!

Az ombré újratöltve Kép forrása: zimbio.com

Az ombréról sokan azt mondják már lejárt lemez, és a balayage hódít helyette. Idén ősszel azonban egy új irányzattal köszön vissza a letaszított versenyző, és kiüt minden átmenetes trendet a ringből!

Most ugyanis az a trendi, ha az ombré csak minimális árnyalat béli különbségekkel van kialakítva! Nem vicc, minél kisebb az eltérés a két szín között, annál divatosabbnak számít!

Sokkal egyedibb megoldásnak számít, mint a szőkített hajvég.Ez által egészségesebb maradhat a hajunk, és az átmenet csak akkor válik észlelhetővé, ha mi akarjuk, tehát, ha „rivaldafénybe” helyezzük azt!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!