A retro tovább tarol: az őszi-téli szezonban ismét népszerűek a századvég frizurái

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A retro tovább tarol: az őszi-téli szezonban ismét népszerűek a századvég frizurái

A retro most mindenütt érezteti a hatását: a divatban egyértelműen jelen van, és a lakberendezésben is előszeretettel alkalmazzák a megújított, de korhű kiegészítőket, irányzatokat. A frizurák világában pedig nem csupán a retroig, hanem annál jóval messzebb is visszanyúltak inspirációért a tervezők.

Magasra tűzött lófarkak

A lófarok hihetetlenül kényelmes és praktikus viselet, ráadásul már vállig, kicsivel váll alá érő frizura esetén is kifejezetten jól mutat. A hosszabb hajszálak esetében viszont még inkább „retros” lesz a látvány, ezért kihagyhatatlan ez a viselet, ha te is gondosan ápolgatod a hosszú tincseidet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ami az aktuális trendeket illeti, jelenleg a fejtetőn, magasan összefogott frizura a divatos, és a hajgumikat egyáltalán nem muszáj elrejtened, sőt! A feltűnő, csillogó hajgumik éppúgy központi szerephez jutnak az idei őszi, téli szezonban, mint a méretes és élénk színű csatok, amikkel könnyedén feldobhatod a megjelenésedet.

Göndör tincsek

A 70-es évek diszkóinak elmaradhatatlan része volt az erősen göndörített, dauerolt haj, és ez a trend felbukkant az idei szezonban is. Mindez megjósolható volt, hiszen olyan elsöprő szerep jutott most a retronak a divatban, hogy ideje volt felzárkóznia a frizuráknak is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kócos hatású, göndör frizurák kiengedve éppúgy népszerűek, mint középső választékkal megbolondítva. Több tervező kombinálta a göndör tincseket eltűzött frufruval, valamint a már sokat emlegetett csatokkal.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba