Ötperces nyári frizurák, amiket imádni fogsz

Kerekes Vivien
Írta: ,

Reggelente olyan nehezen bújsz ki az ágyadból, hogy a készülődésre már szinte nem is marad időd? Csak gyorsan felöltözöl, eszel pár falatot és megfésülködsz – a különleges fonatokra és hajtrükkökre maximum álmodban kerül sor. Pedig nem kell ennek mindig így lennie, az alábbi szuper frizurákat ugyanis öt perc alatt elkészítheted, és még gyakorlásra sem igazán lesz szükséged hozzájuk!

Párperces fonott konty Kép forrása: fitnfab.us

Nyugi, ezt a frizurát sokkal könnyebb elkészíteni, mint gondolnád.

Válassz le elől egy tincset, és csinálj egy szimpla hármas fonást, majd a tarkódnál is ismételd ezt meg, csak valamivel nagyobb tinccsel! 

A következő lépés nagyon egyszerű: a hátsó fonat kivételével kezdd el összekötni a hajad egyszerű copfba, de mielőtt teljesen áthúznád a hajgumin, alakítsd át egy lazább konttyá. Fontos, hogy az elől lévő fonatot is kösd hátra!

Ezután már csak annyi a dolgod, hogy a hátul lévő fonatot áttekered a konty körül úgy, ahogy a képen is láthatod.

Csavart konty Kép forrása: styleoholic.com

Íme egy laza, csinos konty, amit a nyári kánikula idején biztosan szívesen hordasz majd.

Első lépésként kösd össze a hajad a tarkódnál úgy, hogy a fejed és a hajgumi között maradjon néhány centi.

Ezután ugyanis annyi a dolgod, hogy kicsit szétválasztod a hajad, és a copfot belefordítod, hogy csavart hatást keltsen.

Ezt ismételd meg még egyszer (ha nagyon hosszú hajad van, akár kétszer is), majd a maradék hajat hullámcsattal rögzítsd, hogy ne lógjanak ki alul a hosszabb szálak.