Az őszi-téli szezon legszebb hajfonatai, amiket te is bármikor megcsinálhatsz magadnak

Pölz Kitti
Írta: ,
Az őszi-téli szezon legszebb hajfonatai, amiket te is bármikor megcsinálhatsz magadnak

Amikor beköszönt a hideg és egyre többet hordunk sapkát vagy legalábbis kapucnit, irtó nehéz kreatívabbnál kreatívabb frizurákat csinálnunk az igényesség, a szép megjelenés és a magunknak tetszés jegyében – ilyenkor kell olyan egyszerű, de mégis gyönyörű praktikákhoz nyúlni, mint a hajfonás! Nem kell fonómesternek lenned, sőt azt sem várja el senki, hogy tökéletesen lásd hátulról, tükrök nélkül is, hogy éppen mit csinálsz a hajaddal – inkább megosztjuk veled a legjobb és legegyszerűbb megoldásokat, amiket bármikor bevethetsz, még a legnagyobb sietségben is!

Ha szeretnél olyan frizurát, ami garantáltan kiemeli a nőiességedet, miközben laza és romantikus hatást kölcsönöz, ez a fonat lesz a neked való!

Kezdheted kétoldalról, de fonhatsz egy nagyobb részt is, ha elég hosszú a hajad – tekerd körbe vele a fejed, rögzítsd hullámcsatokkal és szedegess ki belőle tincseket a kócosabb, kedvesebb hatásért!

Egy farmer és hosszú ujjú póló alkotta szetthez igazán szemrevaló viselet lesz!

Ki mondta, hogy ha fonsz, nem engedheted le az egész hajad?

Ez a frizura nemcsak hosszú, dús hajkoronájú lányoknak áll jól, hanem vállig érő vágáshoz is – csak fogd fel a hajad felét és fond be, aztán hagyd, hogy ez a megoldás kiegészítse a téli, romantikus, meleg pulcsis szettedet!

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba