7 hajszín, ami hatalmas trend lesz a nyáron

Írta: ,

Több hónapnyi várakozás után végre ismét itt a nyár, és ennek örömére te is szívesen feldobnád valamivel a külsődet? Ha már egy ideje fontolgatod, hogy kipróbálsz egy különleges hajszínt, jó hírünk van: a bohókás, vibráló és sötétebb árnyalatok között te is hamar megtalálod a legújabb nyári kedvencedet!

Természetes és fényes Kép forrása: fashions-hairstyles.com

1/7 Természetes és fényes

Ha mindenképpen szeretnél biztosra menni, válaszd az alábbi hajszínt: az idei nyár egyik slágere ugyanis a Flamboyage lesz!

Ez a technika a már jól ismert ombre és a balayage kombinációjából áll össze, és a segítségével fényesített, ugyanakkor mégis természetes hatású tincsekkel sétálhatsz ki a szalonból.

Aranyozott rózsa Kép forrása: fashionisers.com

2/7 Aranyozott rózsa

Nem csoda, hogy a Rose Gold névre keresztelt árnyalat a hollywoodi sztárok körében is egyre népszerűbb, hiszen ki tudna ellenállni ennek az arany és rózsa színekben játszó frizurának?

Egyszerre életteli, romantikus, valamint elegáns hatást kelt, ráadásul világosabb és barnább bőrű lányoknak is jól áll.

3/7 Nem csak a világos

Noha nyáron általában a világosabb, élénkebb árnyalatok kerülnek reflektorfénybe, ez még nem jelenti azt, hogy a sötétebb hajszín teljesen kimegy a divatból.

Sőt, olyannyira nem, hogy idén a csokoládébarna és az espresso közötti árnyalatok között is érdemes válogatnod, hiszen nagyon népszerűek lesznek!

4/7 Gyümölcsöző árnyalat

Olyannyira feltűnő egyéniség vagy, hogy a frizurádon is inkább a kirívó árnyalatokat kedveled?

Az biztos, hogy neked is az egyik kedvenc nyári gyümölcsöd a dinnye, idén pedig nyugodtan lehetsz egy kicsit merészebb, és akár a hajadon is kipróbálhatod a színeit!

Ez az árnyalat ugyanis egyre nagyobb divatba jön, ráadásul garantáltan igazi nyári hangulatot teremtesz vele.

Réz és bronz Kép forrása: vivianmakeupartist.com

5/7 Réz és bronz

Ki mondta, hogy az ehhez hasonló vörös árnyalatok kizárólag ősszel mutatnak jól?

Az egyik legnépszerűbb trend idén nyáron a "Ronze" lesz; ezt a rézvörös és a bronzbarna színeiből keverték össze, ami tökéletes összhatáshoz vezet!

Háromféle tónus Kép forrása: taofeminino.com.br

6/7 Háromféle tónus

Szintén nagy kedvenc lesz idén nyáron az Ecaille frizura!

Ez a viszonylag újszerű technika azzal varázsol neked egészen új külsőt, hogy az aranyszínű melírokat karamelles és sötétebb tónusokkal dobja fel.

Ezáltal pedig a frizurád egyszerre ragyogó, dús hatású, természetes és napszítta!

7/7 Mézédes ragyogás

Természetes barna hajad van, de mindig is vonzottak a szőkés színek?

Ha nem mersz bevállalni egy nagyobb váltást, de szívesen világosítanál pár árnyalatot, próbáld ki a "Warm Honey" (vagyis "langyos méz") tónust!

A nyár egyik legdögösebb színe, ráadásul sokkal könnyebben válthatsz vissza az eredeti hajszínedhez, ha ősszel ismét valami újdonságot szeretnél.