Szuper nyári hajfonatok, amiket akár magadnak is elkészíthetsz

Írta: ,

Nyáron mindig kicsit lazábbak, merészebbek és bevállalósabbak vagyunk nem csak színek, de stílus tekintetében is. Ha unod, hogy mindig csak arra van időd, hogy összefogd a hajad, akkor mutatunk néhány otthon is könnyen elkészíthető hajfonatot, amiket biztosan imádni fogsz! Lássuk a kedvenceinket!

Copfban az igazi Kép forrása: glaminati.com

Az egyik legszuperebb megoldás a nagy nyári melegben, ha copfba fogod a hajad, hiszen így nem melegít annyira és egyben trendi is.

Ügyesen változatossá tudod tenni a frizurád, ha egy selyemkendőt is felkötsz a fejedre, majd egy tincset külön befonsz, és ezt is belefogod a copfba.

Ezt indíthatod a hajgumitól, de akár a hajtövektől is halszálka vagy hagyományos parketta fonásban. Ha gyors megoldást keresel, akkor inkább az első verziót válaszd, ha pedig egy kicsit különlegesebbet szeretnél, akkor szánj rá valamivel több időt és próbálkozz a másodikkal!

Hidd el, a parkettafonás sem egy ördöngösség, lehet, hogy először érdemes más haján próbálkozni, utána már a sajátodon is menni fog!

Halszálkafonás Kép forrása: glaminati.com

Ha már a halszálkafonásnál tartunk, akkor lássuk a következő szuper megoldást, amit nyáron kihozhatsz a hajadból.

Ez a fonás akkor mutat igazán jól, ha sok hajad van, bár egy-két trükkel kevés hajjal is megoldható.

Válassz külön egy közepes tincset a hajadból, majd fonj belőle halszálkát – azaz szedd ketté és mindig tegyél át egy kisebb tincset a másik oldalra, majd így haladj tovább.

Fontos, hogy jól meghúzd mindig a hajad, hogy szoros legyen, így szebb és tartósabb lesz, a végén pedig, ha túl feszesnek tűnik, akkor kicsit lazábbra húzhatod a kész fonatot.