Nem hittük, hogy kék haj nézhet ki ilyen jól - Az extrém hajszín a legújabb trend

Zabolai Margit
Írta: ,

A divat őrültebbnél őrültebb fordulatokat vesz időnként, és bár az, hogy bizonyos szubkultúrák tagjai rikító színűre festik a hajukat, nem újdonság, a szivárvány színű frizurák újabban szélesebb körökben is hódítanak. Néha pedig meglepően jól néznek ki!

Van, aki egészen komolyan veszi a trendet, és tényleg a szivárvány minden árnyalatát a tincseire festi.

Képen egyébként egészen jól mutat egy ilyen tarka hajzuhatag, abban már nem vagyunk biztosak, hogy a mindennapokban is szeretnénk ilyen extrém színű tincseket.

Akinek azonban bejönnek a színes csíkok, és a munkahelyén sem néznek rossz szemmel az extrémebb frizurákra, annak most van itt az ideális alkalom, hogy ilyen festést kérjen a fodrásztól, mert a szivárványfrizurák most abszolút divatosak.

Hasonlóan népszerűek a pasztell színek is - kattints tovább, és mutatjuk, ezek milyen jól néznek ki!

Halovány lila Kép forrása: indulgy.com

Az orgona az év egyik divatszíne, és némileg meglepő módon, de a hajdivatba is begyűrűzött.

Ha valaki kép nélkül próbálna meggyőzni bennünket arról, hogy érdemes a hosszú hajat pasztell lila árnyalatúra festeni, elég hitetlenkedve állnánk a dolog előtt.

De a közösségi oldalakon népszerű és gyakran posztoló divatbloggerek a bizonyítékai, hogy van olyan stílus, amivel tényleg remekül passzol ez a frizura.

A világos lila szín így nálunk egyértelműen zöld utat kapott, bár biztosak vagyunk benne, hogy vannak, akik szerint már ez a szín is túl sok.