Nem hittük, hogy kék haj nézhet ki ilyen jól - Az extrém hajszín a legújabb trend

Írta: ,

A divat őrültebbnél őrültebb fordulatokat vesz időnként, és bár az, hogy bizonyos szubkultúrák tagjai rikító színűre festik a hajukat, nem újdonság, a szivárvány színű frizurák újabban szélesebb körökben is hódítanak. Néha pedig meglepően jól néznek ki!

1/5 A szivárvány színei

Van, aki egészen komolyan veszi a trendet, és tényleg a szivárvány minden árnyalatát a tincseire festi.

Képen egyébként egészen jól mutat egy ilyen tarka hajzuhatag, abban már nem vagyunk biztosak, hogy a mindennapokban is szeretnénk ilyen extrém színű tincseket.

Akinek azonban bejönnek a színes csíkok, és a munkahelyén sem néznek rossz szemmel az extrémebb frizurákra, annak most van itt az ideális alkalom, hogy ilyen festést kérjen a fodrásztól, mert a szivárványfrizurák most abszolút divatosak.

Hasonlóan népszerűek a pasztell színek is - kattints tovább, és mutatjuk, ezek milyen jól néznek ki!

Halovány lila Kép forrása: indulgy.com

2/5 Halovány lila

Az orgona az év egyik divatszíne, és némileg meglepő módon, de a hajdivatba is begyűrűzött.

Ha valaki kép nélkül próbálna meggyőzni bennünket arról, hogy érdemes a hosszú hajat pasztell lila árnyalatúra festeni, elég hitetlenkedve állnánk a dolog előtt.

De a közösségi oldalakon népszerű és gyakran posztoló divatbloggerek a bizonyítékai, hogy van olyan stílus, amivel tényleg remekül passzol ez a frizura.

A világos lila szín így nálunk egyértelműen zöld utat kapott, bár biztosak vagyunk benne, hogy vannak, akik szerint már ez a szín is túl sok.

Színes hajvégek Kép forrása: stylesweekly.com

3/5 Színes hajvégek

Mivel az ombre hullámverése még mindig érződik a divatban, nem meglepő, hogy a színes hajvégek is feltűntek a palettán.

A világos, jellemzően szőke frizurák hajvégeit színátmenettel színezik egyre sötétebbre, de a klasszikus barna, vagy esetleg vörös helyett most az extrém színek a legdivatosabbak.

Ennek a frizurának kétségtelenül megvan az az előnye, hogy nem változtatja meg teljesen az arcodat úgy, ahogy mondjuk egy egészen kék frizura tenné, mégis azonnal különlegessé varázsolja a hagyományos, szőke tincseket.

Egészen kékben Kép forrása: tumblr, grungebuddha

4/5 Egészen kékben

Olyanok is vannak, akik az egészében színezett frizura mellett teszik le a voksukat, a divatbloggerek oldalait elnézegetve pedig úgy tűnik, hogy egyértelműen a kék, és annak különböző árnyalatai uralják a trendet.

Az azért egyértelműen látszik, hogy ezek a frizurák akkor mutatnak legjobban, ha egy határozott stílust egészítenek ki, azaz a megfelelő ruhák és smink mellé társulnak.

Így tényleg nagyon vagányak, de vannak kétségeink arról, hogy akkor is ilyen klasszul mutatnak-e amikor csak egy mackónadrágban szaladsz ki a boltba - sajnos félő, hogy ilyenkor inkább kicsit trash hatást keltenek.

Akár egy sellő Kép forrása: etsy.com, MissMiellee

5/5 Akár egy sellő

Az egészében extrém színű, de több árnyalattal és ombre technikával operáló frizurák között is egyértelműen a kék árnyalataival játszók tűnnek a legnépszerűbbnek, bár itt már sokkal erősebben megjelenik a szivárványos hatás.

Ez a frizura igazi megosztó lehet - biztos van, aki imádja, hogy úgy nézhet ki, mint egy sellő, mások túlzásnak, feltűnősködésnek, vagy egyszerűen csak nevetségesnek tarthatják ezt a frizurát.

Mi megint csak úgy vagyunk vele, hogy képen jól mutat, de magunkon ennyire extrém színeket már nehezen tudnánk elképzelni.

Persze akinek bejön a stílus, azt ne állítsák meg a mi aggályaink! 

Neked bejönnek a színes frizurák? Esetleg már most is extrém színű a hajad? Írd meg kommentben, és ha van kedved, csatolj egy képet is!