5+1 mutatós átmeneti frizura, ha lenövesztenéd a rövid hajadat

Schuster Borka
Írta: ,
5+1 mutatós átmeneti frizura, ha lenövesztenéd a rövid hajadat

A rövid hajnak számtalan előnye van, hátránya talán csak egy, de az jó nagy: elég nehéz lenöveszteni. Ha az ember ugyanis mégis úgy dönt, hogy hosszabb frizurát szeretne, az átmeneti állapotot elég nehéz lehet elfogadható fazonná varázsolni. Ezekkel a modellek viszont ezekben a hónapokban is működni fognak!

Hosszú pixie Kép forrása: lovehairstyles.com

A pixie fazont kinöveszteni nem könnyű feladat, de ha az oldalsó, rövidebb réteg vonalát egyre lentebb és lentebb viszed, és mindig csak egyre kisebb helyen nyíratsz alá a fazonnak, akkor, ha nem is egy-két hét alatt, de kellemetlen időszakok nélkül, nyugodtan növesztheted ki a hajadat, ráadásul a felső, hosszabb réteg rengeteg játéknak is teret ad.

Kócos retró fazon Kép forrása: karlascloset.com

Ha sűrű, erős szálú hajad van, akkor az is megoldás lehet, ha a pixie felső részét növeszted ki, majd ezt akár nagy csigákba sütve eloszlatod, és hagyod, hogy az alatta lévő haj szépen hozzánőjön a többihez.

Ekkor néhány hónapig a haj fölső rétegének hosszát kordában kell tartani, cserébe viszont a laza, retró hatású félhosszú hajat, miután egy hosszra növesztetted, már gond nélkül variálhatod.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő