7 mutatós átmeneti frizura, ha lenövesztenéd a rövid hajadat

Schuster Borka
Írta: ,

A rövid hajnak számtalan előnye van, hátránya talán csak egy, de az jó nagy: elég nehéz lenöveszteni. Ha az ember ugyanis mégis úgy dönt, hogy hosszabb frizurát szeretne, az átmeneti állapotot elég nehéz lehet elfogadható fazonná varázsolni. Ezekkel a modellek viszont ezekben a hónapokban is működni fognak!

Laza bob Kép forrása: fashionisers.com

Ha elől hosszabb volt a frufrud, akkor a fodrászoddal megoldhatjátok a lenövesztést úgy, hogy egy ideig csak ezt vágja, és hagyja, hogy a hajad többi része is hozzá nőjön.

Az esetleges egyenetlenségeket pedig, amik kezdetben még adódhatnak, kiküszöbölheted, ha néhány laza hullámot sütsz a hajadba, így kevésbé válik feltűnővé, ha nem mindenhol teljesen egyforma a hajhossz.

Hosszú pixie Kép forrása: lovehairstyles.com

A pixie fazont kinöveszteni nem könnyű feladat, de ha az oldalsó, rövidebb réteg vonalát egyre lentebb és lentebb viszed, és mindig csak egyre kisebb helyen nyíratsz alá a fazonnak, akkor, ha nem is egy-két hét alatt, de kellemetlen időszakok nélkül, nyugodtan növesztheted ki a hajadat, ráadásul a felső, hosszabb réteg rengeteg játéknak is teret ad.