Mutatjuk, milyen frufrut vágass az arcformád alapján

Kovács Andrea
Írta: ,
Mutatjuk, milyen frufrut vágass az arcformád alapján

Egy frufru nem csak a frizurádat, akár az egész arcodat is megváltoztathatja, sokan éppen ezért tartanak tőle, hiszen ha nem megfelelő fazont választasz, az sokat ronthat a megjelenéseden. Az alábbi fazonokból nyugodtan szemezgess, mind divatosak és sokféle arcformához illenek.

Audrey Hepburn inspirálta ezt a rövid, a homlok felső harmadáig érő frufrut, ami kicsit göndör, vagy legalábbis hullámos hajjal mutat a legjobban, és a klasszikus változatban egy kicsit a frufru is visszakanyarodik.

Izgalmas, nem szokványos fazon, ami hagyja érvényesülni az arcot, így akkor ideális választás, ha kendőzetlenül, mindenféle takargatás nélkül akarod megmutatni magadat.

Ha szép, karakteres vagy különleges arcod van, és nem a hagyományos sztenderdhez akarod igazítani azzal, hogy valamit elrejtesz, mást pedig kiemelsz, hanem éppen az egyediségére hívnád fel a figyelmet, akkor ez a frufru tökéletes eszköz lehet ehhez.

Röviden: nagyszerű Kép forrása: stylesweekly.com

Azoknak sem kell lemondaniuk a frufruról, akik rövidre vágatták a hajukat.

A most divatos, oldalt rövidebbre vágott, középen pedig kicsit hosszabbra hagyott fazonnal is jól mutat, ha néhány tincs az arcodba kerül, a lényeg, hogy ez kövesse a fejtetőn kialakított frizura vonalát, és ne tömött, az egész homlokot beterítő legyen, inkább középre koncentrálódjon.

Ha a rövid fazonhoz frufrut hagysz, sokkal könnyebben variálhatod majd a hajadat, ráadásul a vagány frizura kicsit nőiesebb, lágyabb is lesz ettől a néhány tincstől.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!