Mit árul el rólad a vörös hajszíned? + Szuper frizuraötletek vörös hajúaknak!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Nem csak a csillagjegyünk vagy a szemszínünk árulkodik arról, hogy milyen a személyiségünk, hanem a hajszínünk is. A négy alaphajszín ugyanis más-más tulajdonságokkal párosul, amelyek még akkor is érvényesek, ha nem születési hajszínünkről van szó, hanem arról, amelyet festettünk magunknak. Ilyenkor ugyanis mi magunk döntünk arról, hogy személyiségünk melyik részét szeretnénk hangsúlyozni, hogy milyen tulajdonságainkat helyeznénk előtérbe. Négyrészes cikksorozatunkban sorra vesszük a vörös, a szőke, a barna és a fekete hajhoz társított személyiségjegyeket és frizurákat is ajánlunk minden hajtípusra!

Ilyen vagy, ha vörös a hajad Kép forrása: iso.500px.com

A természetes vörös haj nagyon ritka, ezért is tartották korábban különlegesnek, sőt ijesztőnek és hozták összefüggésbe az ördöggel, a boszorkánysággal.

A vörös hajú nőket nagyon szexinek tartják a férfiak, akik forrófejűek, öntörvényűek, de igazán kreatívak és ötletesek is egyben.

A vörös haj általában lázadó egyéniséget takar, aki kiáll a saját véleménye mellett, amelyet soha nem rejt véka alá.

A vörös hajú emberek szeretnek aprólékos, kreatív munkát végezni, amelybe bele tudnak feledkezni és amelynek kézzel fogható végeredménye lesz.

Rakoncátlan hullámok Kép forrása: bloglovin

A vörös hajúak lázadó személyiségéhez nagyon jól passzolnak a makacs, göndör hajfürtök. A legjobb, ha a frizurád olyan hatást kelt ilyenkor, mintha még fésülködni sem lett volna időd.

Ha természetesen hullámos a hajad, egyszerű a dolgod – csak spriccelj rá egy kis göndörítő szérumot és hagyd megszáradni.

Ha egyenes, akkor a hajad alsó kétharmadát süsd be, és egy kicsit fésüld ki a hullámokat, hogy rendezetlenek legyenek.