Mit árul el rólad a fekete hajszíned? + Szuper frizuraötletek fekete hajúaknak

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Nem csak a csillagjegyünk vagy a szemszínünk árulkodik arról, hogy milyen a személyiségünk, hanem a hajszínünk is. A négy alaphajszín ugyanis más-más tulajdonságokkal párosul, amelyek még akkor is érvényesek, ha nem születési hajszínünkről van szó, hanem arról, amelyet festettünk magunknak. Ilyenkor ugyanis mi magunk döntünk arról, hogy személyiségünk melyik részét szeretnénk hangsúlyozni, hogy milyen tulajdonságainkat helyeznénk előtérbe. Négyrészes cikksorozatunkban sorra vesszük a vörös, a szőke, a barna és a fekete hajhoz társított személyiségjegyeket és frizurákat is ajánlunk minden hajtípusra!

Ilyen vagy, ha fekete a hajad Kép forrása: ellopiageenos.blogspot.gr

A fekete hajszínről legelőször a latinos, déli szépségek jutnak a legtöbb ember eszébe, hiszen ez a hajszín természetes formájában elég ritka, és főként az ő körükben fordul elő.

Éppen ezért a fekete hajjal egyfajta erős személyiséget és temperamentumot is társítanak, ami igaz is: a fekete hajú emberek nagyon határozottak, nem szeretnek totojázni, és ugyan egy-egy problémán képesek sokáig gondolkodni, ha meghozták a döntésüket, amellett kitartanak.

Mivel alaposan átgondolják a döntéseiket, a feketéket bölcs embereknek tartják, ezért sokszor kerülnek vezető szerepbe. A fekete hajú nők sok férfi számára vonzóak, hiszen egy kicsit elérhetetlennek is tűnnek, akiért meg kell küzdeniük.

Vállig érő hullámok Kép forrása: tudoorna.com

Ha a feketék hullámos vagy göndör hajat szeretnének, nagyon jó választás a vállig érő verzió.

Ez szép volument ad a hajnak, és nagyon kényelmes frizura a mindennapokban.

Egy menő napszemüveggel, egy szexi sminkkel kiegészítve pedig nem utolsó egy partyba sem.