Mit árul el rólad a barna hajszíned? + Szuper frizuraötletek barna hajúaknak!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Nem csak a csillagjegyünk vagy a szemszínünk árulkodik arról, hogy milyen a személyiségünk, hanem a hajszínünk is. A négy alaphajszín ugyanis más-más tulajdonságokkal párosul, amelyek még akkor is érvényesek, ha nem születési hajszínünkről van szó, hanem arról, amelyet festettünk magunknak. Ilyenkor ugyanis mi magunk döntünk arról, hogy személyiségünk melyik részét szeretnénk hangsúlyozni, hogy milyen tulajdonságainkat helyeznénk előtérbe. Négyrészes cikksorozatunkban sorra vesszük a vörös, a szőke, a barna és a fekete hajhoz társított személyiségjegyeket és frizurákat is

Ilyen vagy, ha barna a hajad Kép forrása: toniandguy.com.au

A barna hajú embereket tartják a legintelligensebbnek és a legszellemesebbnek egyaránt, emiatt pedig felelőségteljesnek is látják őket, így gyakran találhatunk barnákat magasabb munkahelyi beosztásban.

Bár ez a leggyakoribb hajszín, a legtöbben nem tartják unalmasnak: a barna haj békét, nyugalmat kelt a legtöbb emberben, így a barnahajú személyeket nyugodt és barátságos típusnak tartják.

A barnát mint földszínt gyakran hozzák összefüggésbe az otthonnal és a harmóniával, ezért a barna hajszínű nőkről úgy gondolják, hogy gondoskodó típusok, akik született családanyák, akik hűségesek és nagyon mély érzésekkel rendelkeznek.

A tökéletes vágás Kép forrása: gofeminin.de

A long bobot, vagyis a lobot a barna hajúaknak találták ki!

Ez a hajszín éppen azért nem unalmas, mert számtalan frizurát lehet belőle készíteni, ez a vágás pedig éppen ehhez passzol: a lobot hordhatod egyenesen, hullámosan, feltűzve, konytba kötve, felcopfolva, ahogy a leginkább kedved van hozzá.