Minden napra egy konty! 7 látványos hétköznapi frizura

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nagy szerelmese vagyok a kontyoknak: valahogy sokkal jobban illenek az arcformámhoz, mint a kiengedett haj, nem beszélve arról, hogy számomra összehasonlíthatatlanul kényelmesebb viseletnek bizonyulnak. És akkor még szó sem esett róla, hogy egy mozdulattal elkészíthetőek, ráadásul könnyedén variálhatóak… De milyen kontyokat érdemes kipróbálnod, ha minden nap egy kicsit izgalmasabbá tennéd a megjelenésedet?

Bármilyen átlagos hétköznapra, kényelmesen nőies, vagy csinos viselethez jól passzol a balerinakonty.

Ha kellően dús, esetleg göndör a hajad, úgy minden extra kiegészítő nélkül is elkészítheted, csak arra ügyelj, hogy kellően magasan rögzítsd.

Amennyiben vékonyszálú és kevés hajad van, jobban jársz, ha hajfánkot használsz, de ezt a praktikus kiegészítőt természetesen nagyobb hajtömeg esetében is bevetheted, így még hangsúlyosabb lesz majd a kontyod.

Manapság megint különösen népszerűnek bizonyulnak a különböző hajcsatok, amik részben visszahozzák a gyermekkorunkban megszokott kiegészítőket, részben viszont nagyon is praktikusak.

Lehetőséget biztosítanak arra, hogy akkor is trendin és kényelmesen viselj egy kontyot, ha rengeteg babahajad van, vagy tépetten vágott a frizurád, és mindig kikandikálnak a rövidebb tincsek.

Elég, ha elkészíted a kontyodat, majd jó pár hajcsattal letűzöd a kósza szálakat.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!